Delphinium cultorum ‘Pacific Astolat’ – szarkaláb

813 Ft

A Delphinium cultorum ‘Pacific Astolat’ – Szarkaláb (vagy sarkantyúfű) – ez a fajta világoslila, 150-180 cm magas.

Kiszerelés: 9 cm-es ültetőedényben

Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Delphinium cultorum ‘Pacific Astolat’ – Szarkaláb (vagy sarkantyúfű) – ez a fajta világoslila, 150-180 cm magas.

  • Alak: Erőteljes évelő, kb. 100-180 cm magas, érdemes esetleg kikarózni vagy kerítés mellé ültetni. A növény az alsó részén bokrosodó, felálló szárú, vékony, gyakran terebélyesen elágazik.
  • Virág: Hosszú fürtökben nyíló sarkantyús virágai vannak, amik nyár elején nyílnak és kedvező körülmények között akár szeptemberig is virágozhatnak.
  • Levél: Tenyeresen osztott levelei vannak.
  • Tenyészhely: Csak napos, szélvédett helyre érdemes elültetni, félárnyékban nem fog virágot hozni.
  • Talaj: Tápanyagban bővelkedő, lazább szerkezetű talajt szereti leginkább. Mérsékelt öntözést igényel.
  • Felhasználása: Évelő ágyásokba, vágóvirágnak, szoliterként vagy kisebb csoportba, épület, cserjefolt (rózsa) előtt szép. Mérgező!
  • Kártevők közül a csigákat érdemes megemlíteni, előszeretettel dézsmálják a szarkalábat.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000Ft-ig 2.890 Ft
30.000- 100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak, a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín
Fényigény

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Vízigény

Árusító

Áruda információk