Symphoricarpos chenaultii ‘Hancock’ – kislevelű hóbogyó

1 980 Ft

Symphoricarpos chenaultii ‘Hancock’ – kislevelű hóbogyó 30-60 cm magas, talajtakaró cserje. Szívós cserje, jól alkalmazkodik a nem túl ideális körülményekhez is.

Kiszerelés: konténer, 2 l, 40-60 cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Symphoricarpos chenaultii ‘Hancock’ – kislevelű hóbogyó 30-60 cm magas, talajtakaró cserje. Szívós cserje, jól alkalmazkodik a nem túl ideális körülményekhez is.

  • Alak: Dúsan fejlődő, nem túl magas cserje. Kiváló talajtakaró. Kb. 30-60 cm magas, és 150-300 cm szélesre terjed.
  • Virág: Nyár végén apró, jelentéktelen virágai nyílnak.
  • Termés: Sötét-rózsaszín, bogyós termése van, melyek a fénytől elzárt oldalon gyakran foltosak maradnak, ezért hívják pettyes hóbogyónak is. Enyhén mérgező!
  • Levél: Ívesen meghajló hajtásain átellenesen álló, kicsi, ovális levelei vannak.
  • Származás: Észak-és Közép-Amerika, Nyugat Kína
  • Felhasználása: Cserjecsoportokba, nyíratlan sövénynek, fák aljnövényzetének is ideális.
  • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos helyet szereti, de az árnyékot is elviseli. Tápanyagdús talajt szereti, de nem túlzottan száraz talajban is életképes.
  • Gondozása: Metszést nem igényel, a sérült vagy elhalt ágakat érdemes eltávolítani.

További információk

Magasság

Szélesség

,

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

,

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap. Heti beszerzések esetén zárás minden szerda éjfélkor. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején szállítjuk ki. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…