Symphoricarpos chenaultii ‘Hancock’ – kislevelű hóbogyó

2 850 Ft

Symphoricarpos chenaultii ‘Hancock’ – kislevelű hóbogyó 30-60 cm magas, talajtakaró cserje. Szívós cserje, jól alkalmazkodik a nem túl ideális körülményekhez is.

 • Kiszerelés: konténer, 2 l, 40-60 cm
 • Szállítás: kb. 10-14 munkanap
 • Áruda: Magyar cserjék és évelők
symphoricarpos-chenaultii-hancock-snowberry-hobogyo
Symphoricarpos chenaultii 'Hancock' - kislevelű hóbogyó 2 850 Ft

Symphoricarpos chenaultii ‘Hancock’ – kislevelű hóbogyó 30-60 cm magas, talajtakaró cserje. Szívós cserje, jól alkalmazkodik a nem túl ideális körülményekhez is.

 • Alak: Dúsan fejlődő, nem túl magas cserje. Kiváló talajtakaró. Kb. 30-60 cm magas, és 150-300 cm szélesre terjed.
 • Virág: Nyár végén apró, jelentéktelen virágai nyílnak.
 • Termés: Sötét-rózsaszín, bogyós termése van, melyek a fénytől elzárt oldalon gyakran foltosak maradnak, ezért hívják pettyes hóbogyónak is. Enyhén mérgező!
 • Levél: Ívesen meghajló hajtásain átellenesen álló, kicsi, ovális levelei vannak.
 • Származás: Észak-és Közép-Amerika, Nyugat Kína
 • Felhasználása:Cserjecsoportokba, nyíratlan sövénynek, fák aljnövényzetének is ideális.
 • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos helyet szereti, de az árnyékot is elviseli. Tápanyagdús talajt szereti, de nem túlzottan száraz talajban is életképes.
 • Gondozása: Metszést nem igényel, a sérült vagy elhalt ágakat érdemes eltávolítani.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000Ft-ig 2.890 Ft
30.000- 100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak, a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

,

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

,

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Symphoricarpos chenaultii ‘Hancock’ – kislevelű hóbogyó” értékelése elsőként

Áruda információk