Díszfű összeültetés nedvesebb területekre

1 695 Ft

Kontrasztos, feltűnő összeállítás két díszfűből nedvesebb kerti körülmények talajtakarására és kerti tó mellé.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben
Kérek értesítőt1 695 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kontrasztos, feltűnő összeállítás két díszfűből nedvesebb kerti körülmények talajtakarására. A két díszfű összeültetése nem csak a talajtakarást oldja meg, hanem vonzó látványt eredményez. A kálmos (Acorus) díszfű alacsony sárga (örökzöld) szőnyegéből emelkedik ki az alangfű (Imperata) égő piros fűszálai.

  • Méret: 20-45 cm
  • Díszítő érték: kontrasztos levélszínekkel dekorál.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, nedvesebb, tápdús talajon díszlik majd igazán az összeállítás. Az alangfű (Imperata) kissé fagyérzékeny, ezért télen takarni kell.
  • Alkalmazása: Esztétikus talajtakarásra, vagy kerti tó környékére a vízparti hangulat erősítéséhez. A kálmosból (Acorus) legalább 3-szor annyit érdemes vásárolni, mint az Imperataból: négyzetméterenként kb 8-9 Acorus és kb 2-3 Imperata adja a legjobb eredményt.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
10.000Ft-ig 2.890 Ft
20.000 Ft-ig 3.490 Ft
30.000 Ft-ig 3.990 Ft
100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

,

Virágzás időszaka

, , , ,

Fényigény

Vízigény

Talajigény

,

Kiszerelés

Áruda információk