Díszfű összeültetés nedvesebb területekre

991 Ft1 472 Ft

Kontrasztos, feltűnő összeállítás két díszfűből nedvesebb kerti körülmények talajtakarására és kerti tó mellé.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben
Megnézem991 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem1 472 Ft

Hamarosan rendelhető

Leírás

Kontrasztos, feltűnő összeállítás két díszfűből nedvesebb kerti körülmények talajtakarására. A két díszfű összeültetése nem csak a talajtakarást oldja meg, hanem vonzó látványt eredményez. A kálmos (Acorus) díszfű alacsony sárga (örökzöld) szőnyegéből emelkedik ki az alangfű (Imperata) égő piros fűszálai.

  • Méret: 20-45 cm
  • Díszítő érték: kontrasztos levélszínekkel dekorál.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, nedvesebb, tápdús talajon díszlik majd igazán az összeállítás. Az alangfű (Imperata) kissé fagyérzékeny, ezért télen takarni kell.
  • Alkalmazása: Esztétikus talajtakarásra, vagy kerti tó környékére a vízparti hangulat erősítéséhez. A kálmosból (Acorus) legalább 3-szor annyit érdemes vásárolni, mint az Imperataból: négyzetméterenként kb 8-9 Acorus és kb 2-3 Imperata adja a legjobb eredményt.

További információk

Magasság

,

Virágzás időszaka

, , , ,

Fényigény

Vízigény

Talajigény

,

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft