Echinacea ‘Fatal Attraction’ – kasvirág

2 388 Ft

Echinacea ‘Fatal Attraction’ – kasvirág 60-65 cm magas, nyár közepétől ősz közepéig hozza szép, sötétrózsaszín virágait.

  • Kiszerelés:  15 cm-es ültetőedény

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Echinacea ‘Fatal Attraction’ – kasvirág 60-65 cm magas, nyár közepétől ősz közepéig hozza szép, sötét rózsaszín virágait.

  • Alak: kb 60-65 cm magas, kompakt növekedésű, az erős egyenes szárai bordós árnyalatúak.
  • Virág: intenzív narancsszínű, mely hetekig attraktív megmarad. Nagy virágai egyenes szárakon állnak.
  • Levél: Levelei sötétzöld színűek, átellenesen állók, keskenyek, 3-5 ágúak.
  • Tenyészhely: Napos, szélvédett és meleg fekvésű helyeken nő a legszebben.
  • Talaj: A bíbor kasvirág a tápanyagokban szegény talajban fejlődik a legjobban. A tápanyagokban gazdag vagy erősen feljavított talaj erőteljesebb levélfejlődést, viszont ennek rovására gyengébb virágzást eredményez.
  • Felhasználása: Napos évelőágyásokba, természethű kertekbe, nagyobb csoportokba.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, , , ,

Vízigény

Virágszín

Fényigény

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…