Echinacea purpurea ‘PowWow White’ – bíbor kasvirág

1 472 Ft

Az Echinacea purpurea ‘PowWow White – bíbor kasvirág a kezdetben felálló, később lecsüngő, nyelves virágok, és a fehér színű csöves virágok alkotják a fészekvirágzatot. Virágai gyümölcsösen illatosak. Júliustól szeptemberig nyílnak.

Kiszerelés:  14 cm-es ültetőedény

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Echinacea purpurea ‘PowWow White – bíbor kasvirág fészekvirágztát a kezdetben felálló, később lecsüngő, nyelves virágok, és a fehér színű csöves virágok alkotják. Virágai gyümölcsösen illatosak. Júliustól szeptemberig nyílnak.

  • Alak: kb 80-90 cm magas, kompakt növekedésű, felálló szárú, sűrűn elágazó.
  • Virág: A kezdetben felálló, később lecsüngő, nyelves virágok, és a fehér csöves virágok alkotják a fészekvirágzatot. Virágai gyümölcsösen illatosak. Júliustól szeptemberig nyílnak.
  • Levél: vékony lándzsás, kihegyezett végű, érdesen szőrös leveleket fejleszt.
  • Tenyészhely: Napos, szélvédett és meleg fekvésű helyeken nő a legszebben.
  • Talaj: A bíbor kasvirág a tápanyagokban szegény talajban fejlődik a legjobban. A tápdús talaj erőteljesebb levélfejlődést, és gyengébb virágzást eredményez.
  • Felhasználása: Napos évelőágyásokba, mezőbe rétbe

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Vízigény

Virágszín

Fényigény

Talajigény

,

Növekedési ütem

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…