Echinops bannaticus ‘Blue Globe’ – szamárkenyér

2 591 Ft

Echinops bannaticus Blue Globe – szamárkenyér vagy díszbogáncs 80-100 cm magas, évelő növény, kerti növényként és szárazkötészeti alapanyagként egyaránt megállja a helyét.

  • Kiszerelés: 1,5 literes ültetőedényben
  • Rendelhető: 2024 tavasz
  • Áruda: Innoflora Kertészet

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Echinops bannaticus Blue Globe – szamárkenyér vagy díszbogáncs 80-100 cm magas, évelő növény, kerti növényként és szárazkötészeti alapanyagként egyaránt megállja a helyét.

  • Alak: 80-100 cm magas, mereven felálló szárú évelő.
  • Virág: Virága a szár végén nyílik. A kék színű gömb alakú virágzatot, apró virágok alkotják. Virágait a nyár közepétől hozza, szeptemberig.
  • Levél: Erős felálló szárain, szeldelt, tövises levelek sorakoznak
  • Tenyészhely: Napos helyen fejlődik a legjobban.
  • Talaj: Tápanyagban gyérebb, homokos talajba ültetve fejlődik legszebben. Ha túlságosan kötött talajba ültetjük, a pangó víz a gyökerek rothadását eredményezheti.
  • Felhasználása: virágágyásokban, valamint szárított virágnak kitűnő. Még a színesedés előtt érdemes levágni, és megszárítani.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: InnoFlora kertészet

Szállítási határidők

A növényeket március végétől november elejéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 5-10 munkanapot vesz igénybe. A hét folyamán beérkezett megrendelések csomagolása a következő hét első felében zajlik, így megrendelésed kézbesítése a következő hét második felében várható.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000 Ft-ig 4.700 Ft
60.000 Ft-ig 9.400 Ft
100.000 Ft-ig 14.100 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (9-15 cm méretű edényben). A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágszín

Virágzás időszaka

, ,

Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Echinops bannaticus ‘Blue Globe’ – szamárkenyér” értékelése elsőként

Áruda információk