Egynyári keverék – zöldtrágya vetőmag

3 490 Ft

Ez a zöldtrágya vetőmag keverék egynyári növények ideális keveréke a kerti talajok teljeskörű biológiai helyreállításához.

  • Kiszerelés: vetőmag, 500 gramm, kb. 20 nm-re elegendő
  • Áruda: HILL & Garden – Virágmagok

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Zöldtrágya vetőmag keverék felhasználása

Az egynyári zöldtrágya vetőmag keverék egynyári növények ideális keveréke a kerti talaj biológiai helyreállításához. Jelentős mennyiségű nitrogént gyűjt össze a levegőből, és humuszban gazdag, tápanyagokkal dúsított talajt hagy maga után. Árnyékolja a talajt, elnyomja a gyomokat, és helyreállítja  a kimerült talajt, táplálékforrást biztosít a méheknek, és egyéb rovaroknak.  Ideális biokertbe és ökológiai gazdálkodáshoz.

Vetése, művelés

Áprilistól szeptemberig vethető. A talaj előkészítését követően a magot  szórd ki, sekélyen gereblyézd be, és kelésig tartsd nedvesen. Ősz végén, vagy legkésőbb tavaszig dolgozd be a földbe.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Ezt a terméket a HILL & Garden - Virágmagok áruda szállítja ki neked.

Szállítási határidők

A megrendeléstől számított 5-7 munkanap.

Szállítási díjak

GLS Futárszolgálat
Magok: 1.690 Ft, mennyiségtől függetlenül.
Szakkönyvek 1-2 db kb. 1.690 Ft. A könyvek szállítási díja súlyfüggő, kérjük, tedd a kosárba, és címed magadása után pontos összeget látsz.

Megrendelések összevonása

Ha a virág- vagy vetőmagok mellett más árudától is vásárolsz növényeket egy időben, akkor kérheted a megrendeléseid összevonását, és egy szállítási díjért, egy csomagban teljesítjük a megrendelésed. Ebben az esetben általában hosszabb szállítási idővel kell számolnod. Kérjük, jelezd a megrendelésed megjegyzés rovatában, ha szeretnéd HILL & Garden - Virágmagok áruda megrendelésed másik árudáéval összevonni. Ez a lehetőség nem minden árudánál alkalmazható.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük, legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd a Florapont vevőszolgálatán.
Termékeinkre a rendeléstől számított 12 hónapig fajtagaranciát vállalunk. Ha nem a megfelelő terméket kaptad, emailben jelezd nekünk, küldd meg a nem fajtaazonos növény fotóját, és jogos panasz esetén a terméket cseréljük, vagy amennyiben ez már nem lehetséges, annak árát visszatérítjük.

Jellemzők

Tömeg 0,5 kg
Magasság

Fényigény

Vízigény

,

Talajigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egynyári keverék – zöldtrágya vetőmag” értékelése elsőként

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz