Elaeagnus x ebbingei – ezüstfa

Örökzöld, felfelé növő ezüstfa, függőleges ágrendszerű cserje.

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

  • Alak: 2-3 méter magas és széles. Az ágak enyhén tüskések, amelyek idővel megnyúlnak.
  • Levél: Örökzöld, elliptikus, ovális, 5-10 cm hosszú és 4-5 cm széles, fényes sötétzöld, a fonákja ezüstös, barnás foltokkal.
  • Virág: Fehér virágai ősszel nyílnak, nem feltűnőek, de illatosak. A virágokból piros termések fejlődnek.
  • Tenyészhely: Fagytűrő, talajban nem válogatós, napos helyre ültessük.
  • Származás: hibrid
  • Felhasználása: Cserjecsoportokba, térhatárolásra  nyírott vagy szabálytalan sövényként, évelők háttérnövényeként alkalmazhatjuk, de mivel jól bírja az alakítást, ezért szabályos formákat is nevelhetünk belőle. Edénybe is ültethetjük.
  • Gondozása: Nagyon ellenálló, igénytelen.

További információk

Magasság

Díszítő érték

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Árudánk kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, és más mediterrán különlegességeket értékesít. Választékunk a szezon folyamán folyamatosan változik, a legtöbb növényünk májustól érhető el. 2-3 literes konténeres kiszerelésben tudod a növényeinket megvásárolni.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetők. A kiszerelés és szállítási méret minden növénynél egyedileg fel van tüntetve. A beszerzést a rendelések alapján gyűjtő rendszerben végezzük, és a megrendeléstől számított 5 héten belül szállítunk postai futárszolgálattal. A szállítások aktuális ütemezését a terméknél az információs ikonra kattintva láthatod. A minimális díjunkba 5-6 növény is belefér, érdemes ezt kihasználnod. A szállítási díjunkat maximáltuk, így kb. 10 növény után már nem kell további díjat fizetned. Aktuális díjainkat a Szállítási fülnél találod.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 200 Ft

Érdekelhetnek még…