Elaeagnus x ebbingei – ezüstfa

Örökzöld, felfelé növő ezüstfa, függőleges ágrendszerű cserje.

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

  • Alak: 2-3 méter magas és széles. Az ágak enyhén tüskések, amelyek idővel megnyúlnak.
  • Levél: Örökzöld, elliptikus, ovális, 5-10 cm hosszú és 4-5 cm széles, fényes sötétzöld, a fonákja ezüstös, barnás foltokkal.
  • Virág: Fehér virágai ősszel nyílnak, nem feltűnőek, de illatosak. A virágokból piros termések fejlődnek.
  • Tenyészhely: Fagytűrő, talajban nem válogatós, napos helyre ültessük.
  • Származás: hibrid
  • Felhasználása: Cserjecsoportokba, térhatárolásra  nyírott vagy szabálytalan sövényként, évelők háttérnövényeként alkalmazhatjuk, de mivel jól bírja az alakítást, ezért szabályos formákat is nevelhetünk belőle. Edénybe is ültethetjük.
  • Gondozása: Nagyon ellenálló, igénytelen.

További információk

Magasság

Díszítő érték

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Árudánk elsősorban olaszországi kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, hortenziákat és más mediterrán különlegességeket értékesít gyűjtő rendszerben. Az áruda a HILL & Garden kft. olasz importra szakosodott részlege a több divíziójától eltérő szállítási ütemezéssel és díjakkal. A növényeket futárszolgálattal juttatjuk el címedre.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetőek. Az értékesítést és beszerzést gyűjtő rendszerben végezzük. A növényeket az összegyűjtött megrendeléseknek megfelelően rendeljük, és rövid átfutási időn belül postán vagy futárral, nagyobb rendelésnél külön fuvarossal szállítjuk ki. Növényt nagyon rövid ideig készletezünk. A szállítások aktuális ütemezését a rendelésnél az információs ikonra kattintva láthatod. Növényeink nagyobb méretekben is beszerezhetőek! Kérd egyedi ajánlatunkat, ha a közzétett méreteknél kifejlettebb példányokat keresel, vagy nagyobb tételben vásárolnál. A házhozszállítás GLS futárszolgálattal történik. A szállítási díjakat a termék kosárba tételekor ellenőrizheted.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 100 000 Ft

Érdekelhetnek még…