Elizabeth – rózsaszínes barackos angol bokorrózsa

6 990 Ft

Névadójához, II. Erzsébet brit uralkodóhoz méltó, különleges szépségű, halvány rózsaszín, rendkívül illatos bokorrózsa. Közepes, telt, rozettás virágai a rózsaszín, barack és fehér árnyalataiban díszítenek, melyek szépségégét kiemeli a gyönyörű, fényes, sötétzöld levélzete.

 • Kiszerelés: szabadgyökerű
 • Szállítás:
 • Áruda: Rózsaland

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Milyen fejlettségű rózsát kapok?

A szabadgyökerű rózsa fejlettségét az ágak száma és a gyökér hossza határozza meg.

Az általunk forgalmazott rózsatövek a legjobb, azaz „A” minőségűek. Ez azt jelenti, hogy legalább 2 éves, szabadföldben nevelt, erőteljes, minimum 30 cm hosszú gyökérzetű példányokat küldünk.

A tövek legalább 3 ágasak, de az ágak erőssége és sűrűsége már fajtafüggő, a legerősebb ágrendszere a futórózsáknak van, a legvékonyabb pedig a miniatűr rózsáknak. A Rózsaland rózsáit az ültetéshez előkészítve szállítjuk, további metszést nem igényelnek.

Biztonságos a szabadgyökerű rózsa ültetése?

A Rózsaland által forgalmazott fejlett és egészséges szabadgyökerű rózsák ültetése a növény szállításának idején teljesen biztonságos. Ez tavasszal március, ősszel november, ill. december eleje. Az ültetést körültekintően elvégezve biztosan megerednek a rózsák. Kövesd az útmutatónkat, amelyet a dobozban is elhelyezünk. Szabadgyökerű rózsa ültetése

A kézhez kapott rózsát maximum 2-3 napig tárolhatod az eredeti csomagolásban hűvös, párás helyen!

Különleges szépségű, halvány rózsaszínes-barackos angol bokorrózsa, fényes, sötétzöld levélzettel. Közepes méretű, telt, rozettás virágait hatalmas fürtökben hozza. Almavirág rózsaszín szirmai idővel szinte a legenyhébb fehérig halványulnak. Kinyílt állapotban felfedi az apró gombszemet. Kifejezetten egészséges, sokoldalú habitusú, formás bokrot alkotó fajta. Az Elizabeth egy kivételes és kiemelkedő bokorrózsa, melyet Nagy-Britannia leghosszabb ideig uralkodó uralkodójának, Őfelsége II. Erzsébet királynőnek tiszteletére nemesítettek.

 • Alak: bokros, formás
 • Magasság: 140 cm
 • Szélesség: 140 cm
 • Virág: közepes méretű, telt, rozettás virágok, rózsaszín, barack és fehér árnyalattal, középen apró gombszemmel
 • Illat: intenzív, friss, édes, citromos sörbet és történelmi rózsa beütéssel
 • Virágzás: folyamatos, bőséges virágzással
 • Tenyészhely: napos, félárnyékos
 • Talaj: hűvös, az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Ellenállóság: rendkívüli
 • Növényigény (1 nm): 3-4 tő
 • Nemesítő: David Austin
 • Nemesítés éve: 2022

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Rózsaland

Rendelési időszak

Szabadgyökerű rózsáinkat a tavaszi időszakban január végétől március végéig tudod megvásárolni, illetve július közepétől október végéig.

Szállítási határidők

A kiszállításokat az ültetési időhöz igazítjuk, amely erősen időjárásfüggő. A tavaszi szezonban általában március vége-április eleje, az őszi szezonban november első fele-közepe. A szállítás várható idejét a megrendelést visszaigazoló emailben is megtalálhatod, de a csomagolás előtt külön értesítőt küldünk.

Szállítási díjak

szabadgyökerű rózsák rendelésenként 2.390 Ft mennyiségtől függetlenül
szabadgyökerű rózsafák 1-4 db 3690 Ft /rendelés
szabadgyökerű rózsafák 5 db-tól 4290 Ft /rendelés
Ha együtt rendelsz szabadgyökerű rózsát és rózsafát, akkor a rózsafák szállítási díja lép érvénybe.

Rendelések összevonása

Ha a rendelési időszak alatt több rendelést adsz le, akkor azokat összevonjuk, és egy rendelésként egy szállítási díjjal küldjük el neked. Kérjük, ebben az esetben jelezd az új megrendelésed leadásakor a vásárlási megjegyzésben, hogy melyik meglévő megrendeléseddel szeretnéd összevonni.

Fizetési módok

100.000 Ft értékig a hosszú rendelési időszak miatt utánvétes fizetést is választhatsz.

Szállítási mód

A rózsáinkat szabadgyökerű kiszerelésben, fólia csomagolásban szállítjuk ki az MPL futárszolgálattal. A rózsák a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, így a kiszállítást gond nélkül átvészelik, de a kézhezvételtől számítva legfeljebb egy-két napot maradhatnak a fóliában hűvös helyen. Kövesd a csomagban található útmutatót.


 

Visszatérítési feltételek

A rózsatövekre fajtagaranciát biztosítunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. A szabadgyökerű rózsák megeredéséhez különösen fontos, hogy a kiültetés a szállítás során küldött ültetési útmutatónak megfelelően történjen! Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , ,

Virágszín

,

Hidegtűrő képesség

Fényigény

,

Vízigény

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elizabeth – rózsaszínes barackos angol bokorrózsa” értékelése elsőként

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz