Eranthis cilicica – téltemető

95 Ft

A kehely alakú, felfelé álló szirmú Eranthis cilicica mélysárga virágú téltemető, mely a tél végén hajt ki, és még a krókuszok előtt, kora tavasszal virágzik.

 • Kiszerelés: “A” minőségű virághagyma, 4/5 cm
 • Rendelhető mennyiség: minimum 10 db
 • Következő rendelési időszak kezdete: 2024 június
 • Áruda: Virághagyma farm

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Milyen fejlettségű virághagymát kapok?

A Virághagymafarm által forgalmazott gumók származási helye Hollandia. Minden esetben friss, ép hagymát küldünk, amely már a szezonban virágozni fog. Ahol lehet ott a gumó, vagy hagyma pontos méretet is feltüntettünk.

A kehely alakú, felfelé álló szirmú Eranthis cilicica mélysárga virágú téltemető, mely a tél végén hajt ki, és még a krókuszok előtt, kora tavasszal virágzik.

 • Alak: 10 cm magas, hamar szőnyeget képez.
 • Virág: Mélysárga virágú téltemető, kehely alakú, felfelé álló szirmú, mely a tél végén hajt ki, és még a krókuszok előtt, kora tavasszal virágzik (február-március).
 • Levél: Lomblevele kerek, tenyeres karéjokból áll.
 • Tenyészhely: Napon vagy félárnyékban érzi jól magát.
 • Talaj: Nedves, de jó vízáteresztésű talajt szeret. Minden talajban megél, de leginkább a lúgos földet kedveli. Ne hagyjuk a talajt kiszáradni!
 • Felhasználása: Tavaszi talajtakarónak, ágyásokban, sziklakertben, rózsák és cserjék aljnövényzetének, sőt konténerekbe is ideális.
 • Ültetési időszak: Ősszel, ültetés előtti nap jól áztassuk be a hagymát! Ültetés után lehetőleg ne bolygassuk. Hóvirággal együtt harmonikus, gyönyörű látványt nyújtanak.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.

Szállítási díjak, szállítási módok

MPL Futárszolgálat házhoz szállítással: 2.240 Ft
Postán maradó: 2.240 Ft

Rendelések összevonása

Ha a rendelési időszak alatt több rendelést adsz le, akkor azokat összevonjuk, és egy rendelésként egy szállítási díjjal küldjük el neked. Kérjük, hogy ebben az esetben jelezd az új megrendelésed leadásakor a vásárlási megjegyzésbe, hogy melyik meglévő megrendeléseddel szeretnéd összevonni.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Ültetési időszak

,

Ültetési mélység

Árusító

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Eranthis cilicica – téltemető” értékelése elsőként

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz