Eranthis hyemalis – csillagos téltemető

159 Ft

Az Eranthis hyemalis – csillagos téltemető mélysárga virágú téltemető, kehely alakú, felfelé álló szirmú, mely a tél végén hajt ki, és még a krókuszok előtt, kora tavasszal virágzik (február-március).

  • Kiszerelés: virághagyma, 5/+ cm
  • Rendelhető mennyiség: minimum 12 db

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Az Eranthis hyemalis – csillagos téltemető mélysárga virágú téltemető, kehely alakú, felfelé álló szirmú, mely a tél végén hajt ki, és még a krókuszok előtt, kora tavasszal virágzik (február-március).

  • Alak: 10 cm magas, hamar szőnyeget képez.
  • Virág: Mélysárga virágú téltemető, kehely alakú, felfelé álló szirmú, mely a tél végén hajt ki, és még a krókuszok előtt, kora tavasszal virágzik (február-március).
  • Levél: Lomblevele kerek, tenyeres karéjokból áll.
  • Tenyészhely: Napon vagy félárnyékban érzi jól magát.
  • Talaj: Nedves, de jó vízáteresztésű talajt szeret. Minden talajban megél, de leginkább a lúgos földet kedveli. Ne hagyjuk a talajt kiszáradni!
  • Felhasználása: Tavaszi talajtakarónak, ágyásokban, sziklakertben, rózsák és cserjék aljnövényzetének, sőt konténerekbe is ideális.
  • Ültetési időszak: Ősszel, ültetés előtti nap jól áztassuk be a hagymát! Ültetés után lehetőleg ne bolygassuk. Hóvirággal együtt harmonikus, gyönyörű látványt nyújtanak.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágméret

,

Virágszín

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…