Erysimum pulchellum ‘Altgold’ – repcsény

1 994 Ft

Az Erysimum pulchellum ‘Altgold’ – repcsény sárga virágú, 20-30 cm magas, terjedő tövű évelő.

  • Kiszerelés: 14 cm-es ültetőedényben
  • Rendelhető: 2024 tavasz
  • Áruda: Magyar cserjék és évelők

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Az Erysimum pulchellum ‘Altgold’ – repcsény sárga virágú, 20-30 cm magas, terjedő tövű évelő.

  • Alak: Felálló szárú, kompakt, bokros növekedésű, kb. 20-30 cm magas. Bőségesen virágzik.
  • Virág: narancsos-sárga, kellemes édes illatú. Júniustól augusztusig virágzik.
  • Levél: kissé szürkés árnyalatú, lándzsa alakú levelei vannak a szár teljes hosszában.
  • Tenyészhely: Napos fekvésű, laza szerkezetű, enyhén meszes talajt kedvel. Fényigényes, tűző napon, de fényárnyékban is megél. Vízigénye átlagos, mérsékelten öntözzük.
  • Talaj: A mérsékelten meszes, kevésbé kötött talajt kedveli, de egyébként nem kényes a talaj típusára.
  • Felhasználása: Sziklakertekbe, gyógynövénykertekbe, vagy cserepes növényként.
  • Betegségei, kártevők: Betegségek általában nem károsítják, kártevők közül néha gondot okozhatnak a csigák.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000Ft-ig 2.890 Ft
30.000- 100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak, a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

,

Vízigény

Talajigény

, ,

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Erysimum pulchellum ‘Altgold’ – repcsény” értékelése elsőként

Áruda információk