Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’ – japán kecskerágó

2 096 Ft

Az Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’ – japán kecskerágó közepes méretű, háttérnek vagy szoliternek is alkalmas örökzöld levelű cserje.

Kiszerelés: konténer, 2 literes

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Magyar cserjék és évelők
Cikkszám: mpl-kont-2-euonymus-2 Kategória: Címkék: , ,

Növény leírása

Az Euonymus japonicus ‘Aureomarginatus’ – japán kecskerágó közepes méretű, háttérnek vagy szoliternek is alkalmas örökzöld levelű cserje.

  • Alak: kb 1,5-2 m magas és hasonló szélességű, kezdetben felfele törekvő, majd elhajló növekedésű, sűrű ágrendszerű, gyorsan növő cserje.
  • Virág: Virága és termése nem mutatós.
  • Levél: Levelei kerekdedek, közepe zöld, levél széle aranysárga.
  • Felhasználása: Talajtakarásra, alacsony sövénynek, vagy támfalak takarására. Ideális körülmények között ágai a talajjal érintkezve gyorsan legyökeresednek, ezért rézsűk megfogására is jól használható. Gyors növekedése miatt nagyobb kertekbe javasolt, ahol van bőven helye terjeszkedni.
  • Tenyészhely: Napos, félárnyékos, kissé párás helyet kedveli. Átlagos vízigényű. Fiatalon kissé fagyérzékeny, a hidegebb helyeken védekezzünk téli takarással.
  • Gondozása: Sövénynek, évelőágyások háttérnövényeként vagy szoliternek is alkalmas.

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Növekedési ütem

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

,

Kiszerelés

Magyar cserjék és évelők árudánkba hazai megbízható és egyenletes minőséget termelő kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és a futárszolgálattal juttatjuk el címedre. Ennek megfelelően a szállítási határidők a rendeléstől számított 1 maximum 2 hét. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, a szállítás során fellépő sérüléseket gyakorlatilag kiküszöböltük!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 762 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 4 197 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 399 Ft

Érdekelhetnek még…