Euphorbia characias subsp. wulfenii ‘Glacier Blue’ – sűrűlevelű kutyatej

914 Ft

Az Euphorbia characias subsp. wulfenii ‘Glacier Blue’ – Sűrűlevelű Kutyatej 30-60 cm magas, spirális, keskeny, szürkéskék levélzete van, krém-fehér szegéllyel.

Kiszerelés:  10,5 cm-es ültetőedényben

Rendelhető mennyiség: minimum 3 db

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Az Euphorbia characias subsp. wulfenii ‘Glacier Blue’ – Sűrűlevelű Kutyatej 30-60 cm magas, spirális, keskeny, szürkéskék levélzete van, krém-fehér szegéllyel. Virágzatát jelentéktelen virágok, az azokat körülvevő sárgászöld murvalevelek, valamint a bordós árnyalatú nektárium alkotják.

  • Alak: Fásodó szárú, bokros növekedésű, kompakt hatású örökzöld növény.
  • Virág: Virágzatát jelentéktelen virágok, az azokat körülvevő sárgászöld murvalevelek, valamint a bordós árnyalatú nektárium alkotják.
  • Levél: A növény felfelé törő szárai 2 évig élnek, látványos virágzatát a második év tavaszán csodálhatjuk meg. Az első évben a keskeny, hosszú, kékeszöld színű spirálisan elhelyezkedő levelek alkotta levélzetével díszít.
  • Tenyészhely: Védett, napos fekvésű helyen érzi a legjobban magát.
  • Talaj: Jó vízáteresztő, laza szerkezetű, közepes tápanyagtartalmű földben érzi jól magát.
  • Felhasználása: Kitűnően mutat szoliterként is, évelőkkel, egynyáriakkal is társítható.
  • Betegsége: Betegségeknek ellenáll, de kötött talajban a túlzott téli csapadék hatására gyökérrothadás előfordulhat.
  • Számolni kell azzal, hogy tejnedve a bőrre kerülve irritációt okozhat, gondozása során viseljünk kesztyűt!

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Virágszín
Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…