Fehér és sötétbordó díszhagyma párosítás

228 Ft1 173 Ft

Kétféle díszhagyma párosítása a fehér és sötétbordó színek izgalmas, drámaibb keverésével.

  • Kiszerelés: “A” minőségű virághagymák; a méret a fajtáknál látható
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
228 Ft

Jelenleg nem elérhető

1 173 Ft

Jelenleg nem elérhető

Milyen fejlettségű virághagymát kapok?

A Virághagymafarm által forgalmazott gumók származási helye Hollandia. Minden esetben friss, ép hagymát küldünk, amely már a szezonban virágozni fog. Ahol lehet ott a gumó, vagy hagyma pontos méretet is feltüntettünk.

Az összeállítás a kétféle díszhagyma színének és virágméretének kontrasztjára épül.

  • Magasságuk: 60-100 cm között
  • Virágzás: A kiültetésben a sötét lila,  fehér színek alkotnak erős kontrasztot.  Várható virágzási idő tavasz vége, nyár eleje
  • Tenyészhely: Napos, jó vízelvezetésű, tápdús területet keressünk nekik. A száraz körülmények között is szépen díszlenek.
  • Felhasználás: Az összeállítás nagy, egységes csoportban érvényesül igazán, évelőágyak tavaszi kompozíciójaként vagy cserjecsoportok előterében. A fő hangsúly a nagy fehér gömb virágzaton van, amelyet szépen kiemel az apróbb virágú sötétlila díszhagyma. Vegyesen, elszórtan, ültessük, kétszer annyi sötétbordó virágút telepítsünk mint fehéret.
  • Ültetés: A virághagymákat méretüknél másfélszer nagyobb földtakarással ültessük el. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.

Szállítási díjak, szállítási módok

MPL Futárszolgálat házhoz szállítással: 2.240 Ft
Postán maradó: 2.240 Ft

Rendelések összevonása

Ha a rendelési időszak alatt több rendelést adsz le, akkor azokat összevonjuk, és egy rendelésként egy szállítási díjjal küldjük el neked. Kérjük, hogy ebben az esetben jelezd az új megrendelésed leadásakor a vásárlási megjegyzésbe, hogy melyik meglévő megrendeléseddel szeretnéd összevonni.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

Virágszín

,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés