Fehér lóhere mag

4 392 Ft

A fehér lóhere mag vetésével és beforgatásával humuszban gazdag, tápanyaggal dúsított talajt készíthetsz kertedben, de kiváló gyeppótló talajtakaró növény is.

  • Kiszerelés: vetőmag, 0,5 kg, kb. 100 nm-re elegendő
  • Áruda: HILL & Garden – Virágmagok

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A fehér lóhere sűrű, erőteljes, 10 cm magas növényszőnyeget alkot. Alacsony, fagytűrő rövid életű évelő, de magról könnyen megújul.

Felhasználása

A fehér lóhere jelentős mennyiségű nitrogént gyűjt össze a levegőből, és humuszban gazdag, tápanyagokkal dúsított talajt hagy maga után. Ebben az esetben a vegetációs időszak végén kell a talajba beásni. A fehér lóhere ideális bio- és természetes kertekbe, mivel ideális táplálékforrást biztosít a méheknek, poszméheknek és lepkéknek. Kedvelt gyeppótló növény is füves területek közé vetve.

A fehér lóhere mag vetése

A fehér lóhere márciustól-májusig vagy ősszel vethető. A talaj előkészítését kővetően a magot  szórd ki, sekélyen gereblyézd be, és kelésig tartsd nedvesen.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Áruda: HILL & Garden - Virágmagok

Szállítási határidők

A HILL & Garden - Virágmagok áruda által értékesített virág- és vetőmagok, valamint szakkönyvek szállítási ideje 5-7 munkanap. A rendelések csomagolása a téli időszakban keddi napokon történik, a kiszállítás szerda/csütörtöki napokon várható.

Szállítási díjak

Magok: 1699 Ft, mennyiségtől függetlenül.
Szakkönyvek 1-2 db kb. 1690 Ft. A könyvek szállítási díja súlyfüggő, kérjük, tedd a kosárba, és címed magadása után pontos összeget látsz.

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A magokat a felhasználásig tartsd sötét, hűvös, száraz helyen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük, legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd a Florapont vevőszolgálatán.
Termékeinkre a rendeléstől számított 12 hónapig fajtagaranciát vállalunk. Ha nem a megfelelő terméket kaptad, emailben jelezd nekünk, küldd meg a nem fajtaazonos növény fotóját, és jogos panasz esetén a terméket cseréljük, vagy amennyiben ez már nem lehetséges, annak árát visszatérítjük.

Jellemzők

Tömeg 0,5 kg
Magasság

,

Fényigény

Vízigény

,

Talajigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fehér lóhere mag” értékelése elsőként

Talajtakaráshoz ajánljuk

Talajtakaró növények alkalmazásával számos problémától megkíméled magad. Kevesebb gyomlálás, kevesebb locsolás, és természethű megjelenés. Az alábbiak igazán kedvelt fajták a talajtakaráshoz.

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz