Fehér tulipánok és nárcisz összeültetés

127 Ft442 Ft

Hosszan virágzó kiültetés eltérő virágzási idejű fehér színű tulipánokból és telt virágú nárciszból. Jól mutat későn lombosodó bokrok aljában elszórtan, vagy növénytartóban is.

 • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
Kérek értesítőt127 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt171 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt442 Ft

Jelenleg nem elérhető

Hosszan virágzó kiültetés eltérő virágzási idejű fehér színű tulipánokból és telt virágú nárciszból. Jól mutat későn lombosodó bokrok aljában elszórtan, vagy növénytartóban is. Az összeültetés főbb jellemzői

  • Magasság: kb 30-55 cm
  • Virágszín: fehér, krém fehér, sárgás-zöldes, sárga árnyalatok.
  • Virágzási időszak: Az összeültetés alkotói kora tavasztól késő tavaszig biztosítanak folyamatos virágzást, és viszonylag hosszú a közös virágzási időszak is.
  • Tenyészhely: A napsütötte, vagy félárnyékos.
  • Talaj: Ezek a fehér tulipánok és a nárcisz is a virágzási időszakban meghálálják a nyirkosabb talajt, de elvirágzás után a terület legyen száraz, vagy szedjük fel a hagymákat.
  • Felhasználása: Nagyobb csoportban mutatnak igazán. Hasonló mennyiséget ültessünk az egyes fajtákból, teljesen elszórtan kb 15-20 cm egymástól. 1 négyzetméterre összesen kb 24 db virághagymára van szükség.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.

Szállítási díjak

50.000 Ft-ig: 1899 Ft
50.000 Ft-tól INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A virághagymákat az ültetésig tartsd hűvös, fagymentes, napfénytől védett helyen az eredeti csomagolásban.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

,

Virágszín

Virágzás időszaka

, ,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Áruda információk