Tulipa ‘Flaming Purissima’ & ‘Exotic Emperor’ – tulipán válogatás

140 Ft151 Ft

A tulipán válogatás mindkét tagja, a Tulipa ‘Flaming Purissima’ és a Tulipa ‘Exotic Emperor’ is halvány krémszínű, így csodásan mutatnak egymás mellett.

 • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
Megnézem140 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem151 Ft

Hamarosan rendelhető

Leírás

A tulipán válogatás mindkét tagja, a Tulipa ‘Flaming Purissima’ és a Tulipa ‘Exotic Emperor’ is halvány krémszínű, így csodásan mutatnak egymás mellett.

  • Magasság: 35-45 cm
  • Virág: Krémfehér és halványmálna színű tulipán válogatás.
  • Tenyészhely: A napsütötte helyeket szeretik a legjobban.
  • Talaj: A tulipánok a nyirkos, humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. A gumójuk remekül bírja a hideg telet, azonban nyáron a szárazságot szeretik, ezért akár érdemes is a hagymákat kiszedni a talajból, és ősszel visszaültetni.
  • Felhasználása: Ajánljuk virágágyásokba, tavaszi sziklakertekbe, és növénytartókba. Nagyobb csoportban mutatnak igazán. A hagymák körmérete: 12/+ cm.

További információk

Magasság

Díszítő érték

,

Virágszín
Virágzás időszaka

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft