Ajándékutalvány

5 000 Ft100 000 Ft

Választható összeggel feltölthető ajándékutalvány minden alkalomra.

A Florapont Ajándékutalvány virtuális, az ajándékozott nem fizikai utalványt kap, hanem egy számára felhasználható egyenleget. Az ajándékról szóló értesítő email formázott, nyomtatható, így akár üdvözlőkártyába is elhelyezhető.

Ajándékutalvány vásárlása

A Florapont Ajándékutalvány egy tetszőleges, vagy az előre beállított értékek valamelyikével tölthető fel. A legkisebb feltölthető összeg 5.000 Ft. A sikeres vásárlásról külön értesítőt küldünk a vásárlónak, amely nem egyenlő az Ajándékutalvány értesítővel. Az utalvány kuponnal vagy másik ajándékutalvánnyal nem vásárolható meg.

Az ajándékutalvány kézbesítése

Az ajándékról szóló értesítő kiküldése online történik. Ehhez egy email címet is meg kell adnod, ez lehet a sajátod, vagy az ajándékozotté. Ha te magad akarod nyomtatni, és továbbítani az ajándékozott felé az ajándékutalványt, úgy a saját email címedet add meg a vásárláskor. Egyszerre több ajándékozottnak is vásárolhatsz ugyanakkora értékben, ehhez több email címet is megadhatsz, vesszővel elválasztva. Az ajándékutalvány ajándékozottnak történő kiküldéséről te is kapsz másolatot, így ellenőrizheted, hogy valóban megérkezett-e a címzettnek.

Alapértelmezetten a megajándékozott a sikeres fizetést követően azonnali értesítőt kap, de ettől eltérő időpontot is beállíthatsz, az értesítő ütemezhető.

A címzett megszólítása és az ajándékozottnak szóló üzenet egyedileg beállítható, így még örömtelibb lesz az ajándékozás. Az értesítő email tartalmazza az utalvány számát, amit a későbbiekben a vásárlásoknál az ajándékozottnak majd meg kell adnia.

Ajándékutalvány felhasználása

A Florapont Ajándékutalvány a florapont.hu webáruházában megvásárolható növényekre és szállítási díjra együttesen használható fel. Felhasználásakor az utalvány azonosító számát kell beírni a Kosár oldalon, vagy a Pénztár oldalon található arra kijelölt mezőbe.

Az ajándékutalvány a feltöltés dátumától számított 365 napig érvényes. A feltöltött összeg az utalvány érvényességi ideje alatt, a feltöltést követően tetszőleges számú vásárlásra használható a rendelkezésre álló keret erejéig. Az érvényesség lejártát követően megmaradt összeg vásárlásra nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód.

Amennyiben az ajándékutalvány felhasználásakor a megvásárolni kívánt áru(k) értéke magasabb, mint a rendelkezésre álló összeg, a különbözet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya, másik ajándékkártya) segítségével kiegyenlíthető.

Ajándékutalvány egyenleg

Az ajándékutalvány egyenlege és érvényességi ideje bejelentkezés nélkül is bármikor ellenőrizhető az Ajándékutalvány menüpontja alatt, vagy az oldal tetején található “Ellenőrizze ajándékutalvány egyenlegét” opció segítségével, valamint ügyfélszolgálatunkon keresztül.

A vásárlással megajándékozott személyt, amennyiben már regisztrált felhasználónk, nem kapcsoljuk össze regisztrált fiókjával, így Felhasználói fiókja a virtuális ajándékutalványok egyenlegét nem tartalmazza.

Egyéb tudnivalók

Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható, nem személyhez kötött. A Florapont a feltöltést követően a ajándékutalvány tulajdonjogát semmilyen körülmények között nem vizsgálja, ez irányú kérelmek teljesítését kizárja.

Amennyiben az ajándékutalvány száma elveszne, vevőszolgálatunk tud segítséget nyújtani. A vásárlás egyértelmű igazolását követően megküldjük az adott ajándékutalvány számát. Ha nem lehet egyértelműen igazolni a vásárlást (pl a megadott név, felöltés összege, ajándékozott neve stb nem egyezik), akkor sajnos a kód pótlása nem lehetséges, az ebből adódó károkért felelősséget nem tudunk vállalni.