Fritillaria persica – perzsa kockásliliom

1 600 Ft

A Fritillaria persica – perzsa kockásliliom virágfürtje 50-70 cm hosszú, a harang alakú, csüngő virágok selymes fényűek, lilásfekete színűek. Rendkívül hosszan virágzó növény.

  • Kiszerelés: virághagyma, 24/+ cm

Rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Hill & Garden - Virághagyma farm
Cikkszám: wsb-fritillaria-9 Kategória: Címkék: ,

Növény leírása

A Fritillaria persica – perzsa kockásliliom virágfürtje 50-70 cm hosszú, a harang alakú, csüngő virágok selymes fényűek, lilásfekete színűek. Rendkívül hosszan virágzó növény.

  • Alak: Kb. 80-100 cm magas.
  • Virág: Virágfürtje 50-70 cm hosszú, a harang alakú, csüngő virágok selymes fényűek, lilásfekete színűek. Rendkívül hosszan virágzó növény.
  • Levél: Erős, magas száráról egész hosszában erednek hamvas, szürkészöld színű, lándzsa alakú levelei.
  • Származási hely: Nyugat Ázsia
  • Tenyészhely: Napos és félárnyékos helyeken is jól érzi magát, de az előbbi esetben mindenképp gondoskodnunk kell a rendszeres öntözésről.
  • Talaj: A tápanyagban gazdag, üde talajokat kedveli, ezeken a helyeket hosszú éveken át virágzik. Hagymája télálló.
  • Felhasználása: 3-5 db-os csoportban ültetve, virágágyban, más tavaszi virágokkal társíthatjuk, de szoliterként is jól mutat.
  • Ültetési időszak: Hagymáit augusztus-szeptemberben ültessük. Ültetési mélység: a virághagyma magasságának háromszorosa. A növény áttelelő része télen a szabadban, helyén hagyható, a hagymát, gumót stb. nem szükséges ősszel felszedni.

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Virágméret

Virágszín

, ,

Fényigény

,

Hidegtűrő képesség

Talajigény

, ,

Vízigény

,

Ellenállóság

Kiszerelés

A minőségű fejlett virághagymák forgalmazása külföldi beszerzési forrásokból. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze fajtákat. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások várnak kínálatunkban.

Szállítási részletek

Gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 3-4 hét.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 44 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 3 175 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 1 778 Ft
Áruda ingyenes szállítási feltételének vásárlási érték határa 50 800 Ft

Érdekelhetnek még…