Gabriel Oak® – élénk rózsaszín angol bokorrózsa

7 299 Ft

Erősen gyümölcsös illatú, rendkívül élénk rózsaszín, külső szirmaira halványodó angol bokorrózsa, tömött, nagy virágokkal, mutatós lila szárakkal

 • Kiszerelés: szabadgyökerű
 • Szállítás: időjárástól függően március közepétől
 • Áruda: Rózsaland

 

Készleten

Gabriel Oak élénk rózsaszín angol bokorrózsa
Gabriel Oak® - élénk rózsaszín angol bokorrózsa 7 299 Ft

Feltűnő élénk rózsaszín angol bokorrózsa, nagy, tömött, rozettás virágokkal. Amitől igazán különlegessé válik virágja, hogy a külső szirmok széle idővel elhalványul. Mindez erős gyümölcsös illattal párosul! Erőteljes rózsa. nagyon formás, széles, kerek cserjét alkot eperfa lila szárral és sötétzöld lombozattal. Egész szezonban, a fagyokig virágzik. Konténeres kiültetésre alkalmas.

 • Alak: bokros, felfelé növekvő
 • Magassága: 100-125 cm
 • Virág: nagy, tömött, rozettás, élénk világító rózsaszín, a szirmok széle idővel elhalványodik
 • Virágzás: ismétlődő, bőséges
 • Illat:  intenzív, gyümölcsös
 • Tenyészhely: napos, de félárnyékos helyen is ideális.
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték)
 • Ellenállóság: kiváló
 • Nemesítő: David Austin
 • Bemutatás éve: 2019

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Rózsaland

Rendelési időszak

Szabadgyökerű rózsáinkat július közepétől október végéig, illetve a tavaszi időszakban január végétől március végéig tudod megvásárolni. Az őszi időszakban a választék általában nagyobb és kedvezőbb a szabadgyökerű rózsák ültetése szempontjából.

Szállítási határidők

A kiszállításokat az ültetési időhöz igazítjuk, amely erősen időjárás függő. A tavaszi szezonban általában március végé-április eleje, az őszi szezonban november első fele-közepe. A szállítás várható idejét a megrendelést visszaigazoló emailben is megtalálhatod, de a csomagolás előtt külön értesítőt küldünk.

Szállítási díjak

50.000 Ft értékű vásárlásig a szállítási díj egységesen 1.990 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás DÍJMENTES!
A hosszú rendelési időszak miatt utánvétes fizetést is választhatsz.

Szállítási mód

A rózsáinkat szabadgyökerű kiszerelésben fólia csomagolásban szállítjuk ki MPL futárszolgálattal. A rózsák a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, így a kiszállítást gond nélkül átvészelik, de a kézhezvételtől számítva legfeljebb egy-két napot maradhatnak a fóliában hűvös helyen. Kövesd a csomagban található útmutatót.


 

Visszatérítési feltételek

A rózsatövekre fajtagaranciát biztosítunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. A szabadgyökerű rózsák megeredéséhez különösen fontos, hogy a kiültetés a szállítás során küldött ültetési útmutatónak megfelelően történjen! Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gabriel Oak® – élénk rózsaszín angol bokorrózsa” értékelése elsőként

Áruda információk