Helianthus annuus ‘Giant Sungold’

972 Ft

Díjnyertes, nagyon sokáig virágzó napraforgó

Kiszerelés: virágmag, 2 g / ~  75 mag/tasak

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Meleg, puha és hatalmas virágfejek jellemzik ezt a látványos napraforgó fajtát. Bőségesen és hosszan, egész a fagyokig virágzik. Remek háttérnövény a kisebb méretű napraforgóknak. Vastag, erőteljes szára van. Vonzza a méheket, pillangókat, madarakat. Vágóvirágnak is ideális, ha nem teljesen kinyílt állapotban vágjuk le.

A napraforgó nagyon könnyen termeszthető, fagyok elmúltával közvetlenül szórjuk a földbe. Talajban nem válogatós, de közvetlen napra van szükségük. A magok fajtánként változhatnak, a szürke-fehér csíkos emberi fogyasztásra alkalmas, a fekete színűeket madáreleségként használhatjuk.

  • Alak: 150-180 cm erőteljes növény, jól elágazó
  • Virág: 18-20 cm-es tömött, puha,bolyhos, dupla virágfejek, sok vékony sziromból tevődik össze
  • Levél: hosszúkás, lándzsa alakú
  • Tenyészhely: Napos helyet, nedves, jó vízelvezetésű talajt kedvel
  • Felhasználása: virágágyásban, fal menti szegélyágyásban, háttérnövényként. Természethű kertekbe, évelőágyásokba, például díszhagymákkal remek kontrasztot alkothatunk.
  • Ültetési időszak: kültéri vetés a fagyok elmúltával, április közepe, május eleje. A vetőmagokat max. 2,5 cm mélyre vessük. Vetéstől számítva kb 60 nap múlva virágzik
  • Fagytűrés: fagytűrő egynyári

Lásd még: További információk

Növény jellemzői

Díszítő érték

Virágzás időszaka

, , , ,

Virágszín

,

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Ellenállóság

Kiszerelés

Árudánk különleges és jól ismert egynyári és évelő virágmagok online értékesítésével foglalkozik, a kerti méretekben jól alkalmazható, a megszokottnál több magot tartalmazó, tasakos kiszerelésben is. A magas magszám lehetővé teszi, hogy hamar és rendkívül gazdaságos módon tudd kertedet színpompássá varázsolni, és belefér némi kísérletezési is, hogy megtaláld az adott növény legjobb helyét. viragmag_online rendeles_florapont Tasakos virágmag kiszerelése a HILL & Garden-Virágmag árudánknál Nem találtál valamit? Írd meg nekünk az üzenőfalon, és megnézzük, beszerezhető-e! Jó vásárlást és hatalmas virágözönt kívánunk!

Szállítási részletek

A készleten lévő virágmagjainkat 3 munkanapon belül postázzuk. A rendelhető virágmagok szállítási határideje a vásárlást követő 2-3 hét. A nagyobb (0,5 kg feletti) csomagokat futárral juttatjuk el címedre.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 99 Ft

Szállítási részletek

Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 749 Ft

Érdekelhetnek még…