Heuchera ‘Champagne’ – tűzgyöngyvirág

2 311 Ft

Heuchera ‘Champagne’ – tűzgyöngyvirág vagy tűzeső levelei tavasszal barack-színűek,majd szép pezsgő-aranyra változik, fehéres fátyollal a felületén.

Kiszerelés: 15 cm-es cserép

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Magyar cserjék és évelők
Cikkszám: brtvs-heuchera-29 Kategória: Címkék: ,

Növény leírása

Heuchera ‘Champagne’ – tűzgyöngyvirág vagy tűzeső levelei tavasszal barack-színűek,majd szép pezsgő-aranyra változik, fehéres fátyollal a felületén. Késő tavasztól nyár végéig sápadt barack színű, harang formájú virágai nyílnak, kb. 35 cm-re magasodnak a levélzet fölé.

  • Alak: Bokros formájú, 25-30 cm magas és 30-60 cm széles évelő.
  • Virág: Késő tavasztól nyár végéig sápadt barack színű, harang formájú virágai nyílnak, kb. 35 cm-re magasodnak a levélzet fölé.
  • Levél: levelei tavasszal barack-színűek,majd szép pezsgő-aranyra változik, fehéres fátyollal a felületén, őszre rózsaszínes-pirosas lesz.
  • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos, de a tűző nap káros lehet a növény leveleinek
  • Talaj: Talaja legyen jó vízelvezetésű, és lehetőség szerint nedves, de a pangó vizet nem kedveli. Ideális a tápanyagdús talaj.
  • Felhasználás: Sokrétűen, évelőágyásokban, vegyes ágyásokban vagy szegélyként ágyásokhoz, de sziklakertekben is jól mutat. Vágott virágnak is alkalmas. Balkonládában is nevelhető.
  • Gondozása: Az elszáradt virágokat és leveleket késő ősszel vagy tavasszal távolítsuk el a növényről, hogy tudjon megújulni. Kártevői, betegségei nincsenek, betegségekkel szemben ellenálló.

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

,

Díszítő érték

, ,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

,

Magyar cserjék és évelők árudánkba hazai megbízható és egyenletes minőséget termelő kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és a futárszolgálattal juttatjuk el címedre. Ennek megfelelően a szállítási határidők a rendeléstől számított 1 maximum 2 hét. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, a szállítás során fellépő sérüléseket gyakorlatilag kiküszöböltük!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 508 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 4 197 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 399 Ft

Érdekelhetnek még…