Heuchera ‘Georgia Peach’ – tűzgyöngyvirág

2 311 Ft

Heuchera ‘Georgia Peach’ – Tűzgyöngyvirág vagy tűzesőnek karéjos, kerekded levelei vannak, melyek egész szezon alatt változtatják a színűket. Tavasszal a nagy, kb. 20 cm-es levelek narancsos-barackos színűek sötétebb foltokkal, ezüstös-fehér “bevonattal”. Nyárra pirosak, ősszel pedig bordó színűek lesznek.

Kiszerelés: 15 cm-es cserép

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Növény leírása

Heuchera ‘Georgia Peach’ – Tűzgyöngyvirág vagy tűzesőnek karéjos, kerekded levelei vannak, melyek egész szezon alatt változtatják a színűket. Tavasszal a nagy, kb. 20 cm-es levelek narancsos-barackos színűek sötétebb foltokkal, ezüstös-fehér “bevonattal”. Nyárra pirosak, ősszel pedig bordó színűek lesznek. Kora tavasszal nyílnak harang formájú, krém-fehér virágai, kb. 75 cm magasan a levélzet fölé.

  • Alak: Bokros formájú, 30-90 cm magas és 30-60 cm széles évelő.
  • Virág: Kora tavasszal nyílnak harang formájú, krém-fehér virágai, kb. 75 cm magasan a levélzet fölé.
  • Levél: Karéjos, kerekded levelei vannak, melyek egész szezon alatt változtatják a színűket. Tavasszal a nagy, kb. 20 cm-es levelek narancsos-barackos színűek sötétebb foltokkal, ezüstös-fehér “bevonattal”. Nyárra pirosak, ősszel pedig bordó színűek lesznek.
  • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos, de a tűző nap káros lehet a növény leveleinek.
  • Talaj: Talaja legyen jó vízelvezetésű, és lehetőség szerint nedves, de a pangó vizet nem kedveli. Ideális a tápanyagdús talaj.
  • Felhasználás: Sokrétűen, évelőágyásokban, vegyes ágyásokban vagy szegélyként ágyásokhoz, de sziklakertekben is jól mutat. Vágott virágnak is alkalmas. Balkonládában is nevelhető.
  • Gondozása: Az elszáradt virágokat és leveleket késő ősszel vagy tavasszal távolítsuk el a növényről, hogy tudjon megújulni. Kártevői, betegségei nincsenek, betegségekkel szemben ellenálló.

Növény jellemzői

Magasság

,

Szélesség

,

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

, ,

Virágszín

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

,

Magyar cserjék és évelők árudánkba hazai megbízható és egyenletes minőséget termelő kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és a futárszolgálattal juttatjuk el címedre. Ennek megfelelően a szállítási határidők a rendeléstől számított 1 maximum 2 hét. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, a szállítás során fellépő sérüléseket gyakorlatilag kiküszöböltük!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 508 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 4 197 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 399 Ft

Érdekelhetnek még…