Heuchera Little Cuties ‘Blondie’ – tűzgyöngyvirág

2 311 Ft

Heuchera Little Cuties ‘Blondie’ – Tűzgyöngyvirág vagy tűzeső a népszerű Heuchera ‘Blondie’ kisebb változata, mindössze 10 cm-es magasságú!

Kiszerelés: 15 cm-es cserép

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Heuchera Little Cuties ‘Blondie’ – tűzgyöngyvirág vagy tűzeső kedves, kicsi, kompakt növényke, szép karamellszínű levelekkel és a vékony szárakon növő sárgás virágokkal. A Heuchera ‘Blondie’ kisebb változata.

  • Alak: Bokros formájú, 10 cm magas és 20 cm széles évelő.
  • Virág: tavasz végétől kezdi el hozni kb 40 cm magas, laza bugákba tömörülő, sárga, harang formájú virágait. Egész őszig folyamatosan virágzik.
  • Levél: Kerekded, tavasszal karamell-színű levelei nyárra zöldek, őszre pedig vöröses színűre változnak. Örökzöld.
  • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos, de a tűző nap káros lehet a növény leveleinek
  • Talaj: Talaja legyen jó vízelvezetésű, és lehetőség szerint nedves, de a pangó vizet nem kedveli. Ideális a tápanyagdús talaj.
  • Felhasználás: Szegélyként ágyásokhoz, sziklakertekben és konténerben is jól mutat.
  • Gondozása: Az elszáradt virágokat és leveleket késő ősszel vagy tavasszal távolítsuk el a növényről, hogy tudjon megújulni. Kártevői, betegségei nincsenek, betegségekkel szemben ellenálló.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, , ,

Virágzás időszaka

, , , ,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap. Heti beszerzések esetén zárás minden szerda éjfélkor. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején szállítjuk ki. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…