Heuchera Marvelous ‘Marble Silver’- tűzgyöngyvirág

1 334 Ft

Heuchera Marvelous ‘Marble Silver’ – tűzgyöngyvirág leveleinek színét egész szezonon át változtatja. Karéjos levelei tavasszal lilák, aztán mélyzöld színre változnak, vörös erezettel, őszre ezüstös színűek lesznek. Virágai elefántcsontszínűek.

 • Kiszerelés: 13 cm-es ültetőedényben
 • Vásárolható mennyiség min. 3 darab
 • Szállítás: kb. 5-10 munkanap
 • Áruda: Innoflora Kertészet

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Heuchera Marvelous ‘Marble Silver’ – tűzgyöngyvirág leveleinek színét egész szezonon át változtatja. Karéjos levelei tavasszal lilák, aztán mélyzöld színre változnak, vörös erezettel, őszre ezüstös színűek lesznek. Virágai elefántcsontszínűek.

 • Alak: Bokros formájú, 20-30 cm magas és 30-60 cm széles évelő.
 • Virág: Tavasz végén nőnek a félig-örökzöld levelek fölé laza bugákba tömörülő, fehér, harang formájú, 45 cm-es virágai
 • Levél: Karéjos, kerekded levelei élénk zöldek. Télizöld levelei télen is a növényen maradnak.
 • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos, de a tűző nap káros lehet a növény leveleinek
 • Talaj: Talaja legyen jó vízelvezetésű, és lehetőség szerint nedves, de a pangó vizet nem kedveli. Ideális a tápanyagdús talaj.
 • Felhasználás: Sokrétűen, évelőágyásokban, vegyes ágyásokban vagy szegélyként ágyásokhoz, de sziklakertekben is jól mutat. Vágott virágnak is alkalmas. Balkonládában is nevelhető.
 • Gondozása: Az elszáradt virágokat és leveleket késő ősszel vagy tavasszal távolítsuk el a növényről, hogy tudjon megújulni. Kártevői, betegségei nincsenek, betegségekkel szemben ellenálló.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: InnoFlora kertészet

Szállítási határidők

A növényeket március végétől november elejéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 5-10 munkanapot vesz igénybe. A hét folyamán beérkezett megrendelések csomagolása a következő hét első felében zajlik, így megrendelésed kézbesítése a következő hét második felében várható.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
15.000Ft-ig 2.870 Ft
25.000 Ft-ig 3.470 Ft
35.000 Ft-ig 4.170 Ft
35.000 Ft felett egységesen 4.870 Ft

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (9-15 cm méretű edényben). A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

,

Díszítő érték

, , ,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Heuchera Marvelous ‘Marble Silver’- tűzgyöngyvirág” értékelése elsőként

Áruda információk