Heuchera ‘Obsidian’ – tűzgyöngyvirág (6 db)

15 316 Ft

Heuchera ‘Obsidian’ – Tűzgyöngyvirág vagy tűzeső levelei karéjosak, sötét-lilák, szinte feketék, fényesek szinte egész szezon át.

Csomag tartalma 6 db növény (2 literes ültetőedényben)

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Heuchera ‘Obsidian’ – Tűzgyöngyvirág vagy tűzeső levelei karéjosak, sötét-bordók, szinte feketék, fényesek szinte egész szezon át. Késő tavasztól kora nyárig nyílnak harang-formájú, krém-fehér virágai, kb. 60 cm-re emelkednek a levelek fölé.

  • Alak: Bokros formájú, 25-60 cm magas és 30-60 cm széles évelő.
  • Virág: Késő tavasztól kora nyárig nyílnak harang-formájú, krém-fehér virágai, kb. 60 cm-re emelkednek a levelek fölé.
  • Levél: Levelei karéjosak, sötét-bordók, szinte feketék, fényesek szinte egész szezon át.
  • Tenyészhely: Napos, vagy félárnyékos, de a tűző nap káros lehet a növény leveleinek
  • Talaj: Talaja legyen jó vízelvezetésű, és lehetőség szerint nedves, de a pangó vizet nem kedveli. Ideális a tápanyagdús talaj.
  • Felhasználás: Sokrétűen, évelőágyásokban, vegyes ágyásokban vagy szegélyként ágyásokhoz, de sziklakertekben is jól mutat. Vágott virágnak is alkalmas. Balkonládában is nevelhető.
  • Gondozása: Az elszáradt virágokat és leveleket késő ősszel vagy tavasszal távolítsuk el a növényről, hogy tudjon megújulni. Kártevői, betegségei nincsenek, betegségekkel szemben ellenálló.

További információk

Magasság

,

Szélesség

Díszítő érték

, , ,

Virágzás időszaka

,

Virágszín
Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Józsa Katalin arcképJózsa Katalin vagyok, az InnoFlora évelőkertészet tulajdonosa. Szombathelyen kertészcsaládban születtem, itt dolgozom évelőkertészként, három fiam van. Család, munka, kert, barátság. Ezek a legfontosabbak a számomra. Az évelő növényekből összeállított kiskerteket termesztési tapasztalatok alapján úgy válogattam össze, hogy a terv szerint elültetett növények évekig jól érezzék magukat egymás társaságában, így a kerttulajdonosnak sok öröme legyen benne. A növényeinknek se mindegy, hogy ki mellett élnek évekig!

Évelő növény összeállításainkban színek, formák és ökológiai igények harmonizálásával szeretnénk ötleteket adni egy-egy kis kertrész kialakításához. Ezeket időről időre frissítjük, hogy mindig legyen valami új, érdekes, színes ajánlatunk.

Teljes kínálatomat ITT tudod megnézni!

Szállítási részletek

A megrendelt növényeket a kertészetemben termesztem. Az adott héten vasárnap éjfélig beérkezett rendeléseket a következő hétfőn összesítem, összekészítjük, csomagoljuk és szerdán adom át a GLS futárszolgálatnak, a kiszállítás az azt követő napokon történik. Így a szállítási határidő a rendelés befizetését követő maximum 12 nap.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 3 556 Ft
Áruda maximum szállítási díja 7 112 Ft

Érdekelhetnek még…