Heuchera ‘Paprika’ – tűzgyöngyvirág

2 311 Ft

Heuchera ‘Paprika’ – Tűzgyöngyvirág vagy tűzeső levelei karéjosak, paprika színűek, sötét-bordó erezettel. Késő tavasztól kora nyárig nyílnak harang-formájú, krém-fehér virágai.

Kiszerelés: 15 cm-es cserép

Hamarosan rendelhető

Összeállításomba
Összeállításomba

Származás: Magyarország

Áruda : Magyar cserjék és évelők
Cikkszám: brtvs-heuchera-44 Kategória: Címkék: ,

Növény leírása

Heuchera ‘Paprika’ – Tűzgyöngyvirág vagy tűzeső levelei karéjosak, paprika színűek, sötét-bordó erezettel. Késő tavasztól kora nyárig nyílnak harang-formájú, krém-fehér virágai.

  • Alak: Bokros formájú, 15-20 cm magas és 30-40 cm széles évelő.
  • Virág: Késő tavasztól kora nyárig nyílnak harang-formájú, krém-fehér virágai.
  • Levél: Levelei karéjosak, paprika színűek, sötét-bordó erezettel.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, a tűző nap káros lehet a növény leveleinek
  • Talaj: Talaja legyen jó vízelvezetésű, és lehetőség szerint nedves, de a pangó vizet nem kedveli. Ideális a tápanyagdús talaj.
  • Felhasználás: Sokrétűen, évelőágyásokban, vegyes ágyásokban vagy szegélyként ágyásokhoz, de sziklakertekben is jól mutat. Vágott virágnak is alkalmas. Balkonládában is nevelhető.
  • Gondozása: Az elszáradt virágokat és leveleket késő ősszel vagy tavasszal távolítsuk el a növényről, hogy tudjon megújulni. Kártevői, betegségei nincsenek, betegségekkel szemben ellenálló.

Növény jellemzői

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, , ,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

,

Fényigény

Talajigény

,

Vízigény

Ellenállóság

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

,

Élőben megtekinthető

Magyar cserjék és évelők árudánkba hazai megbízható és egyenletes minőséget termelő kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és a futárszolgálattal juttatjuk el címedre. Ennek megfelelően a szállítási határidők a rendeléstől számított 1 maximum 2 hét. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, a szállítás során fellépő sérüléseket gyakorlatilag kiküszöböltük!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 508 Ft

Szállítási részletek

Áruda maximum szállítási díja rendelésenként 4 197 Ft
Áruda minimum szállítási díja rendelésenként 2 399 Ft

Érdekelhetnek még…