Hideg színű tulipán és nárcisz párosítása

140 Ft191 Ft

A lágy színekből álló ‘Synaeda Amor’ tulipán és az ‘Elka’ nárcisz kompozíciója kedvesen és gyöngéden virágzik a tavaszi kertben.

  • Kiszerelés: virághagyma, 8/+ cm és 12/+ cm
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Kérek értesítőt191 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt140 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A lágy színekből álló ‘Synaeda Amor’ tulipán és az ‘Elka’ nárcisz kompozíciója kedvesen és gyöngéden virágzik a tavaszi kertben.

  • Magasságuk: 15-40 cm.
  • Virágszínek: A ‘Synaeda Amor’ tulipán halvány lila színű. Az ‘Elka’ nárcisznak fehér szirmai, illetve halványsárga trombitája van, ami idővel teljesen kifehéredik.
  • Talaj: A humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. Virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a virághagymák miatt jobb, ha a talaj inkább száraz marad.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokban, vágóvirágként vázában, és tavaszi sziklakertekben. A kiszemelt területen, vagy növénytartóba a fajtákat teljesen vegyesen, egyenletesen elszórtan telepítsük. Hasonló mennyiséget telepítsünk.
  • Ültetés: A virághagymákat a méretüknél kb másfélszer magasabb földtakarással ültessük. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.

Szállítási díjak

50.000 Ft-ig: 1899 Ft
50.000 Ft-tól INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Rendelések összevonása

Ha a rendelési időszak alatt több rendelést adsz le, akkor azokat összevonjuk, és egy rendelésként egy szállítási díjjal küldjük el neked. Kérjük, hogy ebben az esetben jelezd az új megrendelésed leadásakor a vásárlási megjegyzésbe, hogy melyik meglévő megrendeléseddel szeretnéd összevonni.

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A virághagymákat az ültetésig tartsd hűvös, fagymentes, napfénytől védett helyen az eredeti csomagolásban.

Jellemzők

Magasság

, ,

Díszítő érték

,

Virágszín

,

Virágzás időszaka

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Áruda információk