Hosta ‘Gypsy Rose’ – árnyékliliom

1 975 Ft

A Gypsy Rose – árnyékliliom kb. 35-40 cm magasra nő. Levelei zöldek, sárga középpel, fehér csíkokkal. Levendula-színű színű virágai vannak, melyek nyár közepén nyílnak.

Kiszerelés: konténeres, 14 cm-es cserép

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Gypsy Rose – árnyékliliom kb. 35-40 cm magasra nő. Levelei zöldek, sárga középpel, fehér csíkokkal. Levendula-színű színű virágai vannak, melyek nyár közepén nyílnak.

  • Alak: kb. 35-40 cm magasra nő.
  • Levél: Levelei zöldek, sárga középpel, fehér csíkokkal.
  • Virág: Levendula-színű színű virágai vannak, melyek nyár közepén nyílnak.
  • Tenyészhely: Igénytelen, viszonylag szárazságtűrő növény. Szűrt fényt, félárnyékos helyet szereti. A vízhiány levélhullást okozhat. Kiegyenlített tápanyagellátást igényel.
  • Talaj: Enyhén savas kémhatású, jó vízelvezetésű földet igényel. Fagytűrő évelő, ezért téli védelmet nem igényel.
  • Felhasználása: Szegélynek, vagy szoliterként egyaránt jól használható.
  • Ellenállóság: betegségek nem fenyegetik. Házas-és meztelen csigák gyakran károsítják.

 

Szállítási feltételek

A szállítási határidő főszezonban (márciustól októberig) 7-10 nap. A beérkezett megrendeléseket heti gyűjtésben szerdától keddig gyűjtjük, majd szerdán továbbítjuk a beszállító kertészet felé. A megrendelések csomagolása ezt követő hét elején történik az MPL futárszolgálattal. Főszezonon kívül a szállítási határidő 14-21 napra módosul.


 

Visszatérítési feltételek

Arra törekszünk, hogy mindig kifogástalan minőségű és fajtaazonos növényt szállítsunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. Ritkán, de előfordulhat, hogy tévedésből más fajtát kaptál, és ez csak később, a virágzás során derül ki.
Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

, ,

Virágzás időszaka

Növekedési ütem

Fényigény

,

Vízigény

Talajigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk