Hugonis – sárga vadrózsa

Rendkívül régi nemesítésű, halványsárga vadrózsa, egyszerű virágait dúsan hozza.

 • Kiszerelés: szabadgyökerű
 • Rendelhető: 2024 júliustól
 • Áruda: Rózsaland
 • Milyen fejlettségű rózsát kapok?

  A szabadgyökerű rózsa fejlettségét az ágak száma és a gyökér hossza határozza meg.

  Az általunk forgalmazott rózsatövek a legjobb, azaz „A” minőségűek. Ez azt jelenti, hogy legalább 2 éves, szabadföldben nevelt, erőteljes, minimum 30 cm hosszú gyökérzetű példányokat küldünk.

  A tövek legalább 3 ágasak, de az ágak erőssége és sűrűsége már fajtafüggő, a legerősebb ágrendszere a futórózsáknak van, a legvékonyabb pedig a miniatűr rózsáknak. A Rózsaland rózsáit az ültetéshez előkészítve szállítjuk, további metszést nem igényelnek.

  Biztonságos a szabadgyökerű rózsa ültetése?

  A Rózsaland által forgalmazott fejlett és egészséges szabadgyökerű rózsák ültetése a növény szállításának idején teljesen biztonságos. Ez tavasszal március, ősszel november, ill. december eleje. Az ültetést körültekintően elvégezve biztosan megerednek a rózsák. Kövesd az útmutatónkat, amelyet a dobozban is elhelyezünk. Szabadgyökerű rózsa ültetése

  A kézhez kapott rózsát maximum 2-3 napig tárolhatod az eredeti csomagolásban hűvös, párás helyen!

  Rendkívül régi nemesítésű, korai virágzású halványsárga vadrózsa, rendkívül dúsan virágzik. Őszi ültetése ajánlott. Csipkebogyót fejleszt.

  • Alak: bokros növekedésű
  • Magassága: 150-200 cm
  • Virág: 4-6 cm, szimpla, halványsárga
  • Illat: enyhe
  • Virágzás: egyszeri, időszakonként ősszel is virágzik
  • Tenyészhely: napos, félárnyékos
  • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
  • Ellenállóság : közepes
  • Növényigény (1 nm): 1 tő
  • Nemesítő: Helmsly
  • Bemutatás éve: 1899

  Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


   

  Szállítási feltételek

  Áruda: Rózsaland

  Rendelési időszak

  Szabadgyökerű rózsáinkat a tavaszi időszakban január végétől március végéig tudod megvásárolni, illetve július közepétől október végéig.

  Szállítási határidők

  A kiszállításokat az ültetési időhöz igazítjuk, amely erősen időjárásfüggő. A tavaszi szezonban általában március vége-április eleje, az őszi szezonban november első fele-közepe. A szállítás várható idejét a megrendelést visszaigazoló emailben is megtalálhatod, de a csomagolás előtt külön értesítőt küldünk.

  Szállítási díjak

  szabadgyökerű rózsák rendelésenként 2.390 Ft mennyiségtől függetlenül
  szabadgyökerű rózsafák 1-4 db 3690 Ft /rendelés
  szabadgyökerű rózsafák 5 db-tól 4290 Ft /rendelés
  Ha együtt rendelsz szabadgyökerű rózsát és rózsafát, akkor a rózsafák szállítási díja lép érvénybe.

  Rendelések összevonása

  Ha a rendelési időszak alatt több rendelést adsz le, akkor azokat összevonjuk, és egy rendelésként egy szállítási díjjal küldjük el neked. Kérjük, ebben az esetben jelezd az új megrendelésed leadásakor a vásárlási megjegyzésben, hogy melyik meglévő megrendeléseddel szeretnéd összevonni.

  Fizetési módok

  100.000 Ft értékig a hosszú rendelési időszak miatt utánvétes fizetést is választhatsz.

  Szállítási mód

  A rózsáinkat szabadgyökerű kiszerelésben, fólia csomagolásban szállítjuk ki az MPL futárszolgálattal. A rózsák a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, így a kiszállítást gond nélkül átvészelik, de a kézhezvételtől számítva legfeljebb egy-két napot maradhatnak a fóliában hűvös helyen. Kövesd a csomagban található útmutatót.


   

  Visszatérítési feltételek

  A rózsatövekre fajtagaranciát biztosítunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. A szabadgyökerű rózsák megeredéséhez különösen fontos, hogy a kiültetés a szállítás során küldött ültetési útmutatónak megfelelően történjen! Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

  Jellemzők

  Magasság

  Szélesség

  Díszítő érték

  ,

  Virágzás időszaka

  , ,

  Virágszín

  Hidegtűrő képesség

  Fényigény

  ,

  Talajigény

  Vízigény

  Értékelések

  Még nincsenek értékelések.

  „Hugonis – sárga vadrózsa” értékelése elsőként