Hydrangea macrophylla ‘Runaway Bride’ – fehér kerti hortenzia

4 667 Ft

A ‘Runaway Bride‘ ragyogó, csipkeszerű, fehér kerti hortenzia.

Kiszerelés: 12 cm-es konténer, 2x visszacsípett, jól begyökeresedett

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A ‘Runaway Bride‘ ragyogó, csipkeszerű, fehér kerti hortenzia.

  • Alak: 40-50 cm magasra növő kerti hortenzia. Magasságát befolyásolják a körülmények, erősen fagyos helyeken ennél kisebb magasságokra kell számítani
  • Virág: Csipkeszerű, hófehér virága van. Virágzása hosszan tartó, májustól szeptemberig virágzik.  Dús, buja virágzata az oldalágakról is fakadó rügyeknek köszönhető. Egész nyáron gyönyörködhetünk benne. Mindig azonos színű, a talaj pH-jának különbségei nem befolyásolják a virágzat színét. Ezért elvirágzás után rendszeres visszavágás szükséges.
  • Levél: Közép zöld színűek, kerekded formájúak, látványosak
  • Tenyészhely: A hortenzia a félárnyékos helyeket szereti. Legjobb, ha olyan helyre ültetjük, ahol kora reggel 2-3 órán keresztül kap közvetlen napfényt, de a nap további részében már inkább félárnyékban, falevelek takarásában legyen. A hortenziának vízigényes, egy feltétel nagyon fontos számára: a sok víz. A fiatal növények nem bírják a fagyokat, ezért takarjuk őket télire, de a megerősödött példányok már ellenállóbbak. Tápanyagdús, jó vízáteresztő képességű, nedves talajt szereti. Mészkerülő, az átlagos vagy savanyú talajban érzi jól magát,
  • Felhasználása: Önálló csoportokban, de évelő ágyások, rózsaágyások kedvelt társnövénye is. Elsőrangú cserepes növény. Élő és elszáradt virágai csodálatos vázadíszek.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , ,

Virágszín

Fényigény

Talajigény

, ,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

SzakszonGarden

Családi vállalkozásunk 1997. óta, több mint 20 éve foglalkozik évelő dísznövények termesztésével és kereskedelmével. Folyamatosan törekszünk arra, hogy a Magyarországi klímához leginkább alkalmazkodó különlegességeket vásárlóink megtalálhassák választékunkban.

Fő profilunk a látványos virágzatú mediterrán évelő növények: Mocsári hibiszkuszok (hazánkban a legnagyobb fajtaválaszték), mesevirágok, naptűrő hortenziák, selyemmirtuszok.

 

Szállítási részletek

A kiszállítás a vevő által megadott címre, a megrendelt áru és a szállítási díj kiegyenlítését követő 7 napon belül történik.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 600 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 826 Ft