Ilex mutchagara ‘Nellie R. Stevens’

Örökzöld, nagy levelű, gyors növekedésű, fácskának is könnyen nevelhető, bő termésű  magyal.

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Ilex mutchagara ‘Nellie R. Setvens’ az egyik leggyorsabb növekedésű ilex, ezért akár örökzöld kis fácskának is nevelhetjük

  • Alak: kb. 6 méter magas és 4 méter széles piramis formájú szabályos növekedésű, könnyed ágrendszerrel
  • Levél: Örökzöld. 8 cm hosszú és 4 cm széles cm-es, fodros, nagy szúrós fogakkal, fényes sötét zöld.
  • Virág: Nőivarú, tejfehér, illatos, apró, nem feltűnő. A termése fényes piros, gömbölyű, vagy kissé megnyúlt, bőséges szinte egész szezonban díszít.
  • Tenyészhely: Fagytűrő. Napon, félárnyékban is jól fejlődik, nedves, de jó vízelvezetésű talajban érzi jól magát.
  • Felhasználása: Nyírás nélkül kisebb fácskának cserjecsoportokba, magasabb sövénynek, de szabályos formára nyírva központi elemként növénytartóba is kiváló.
  • Gondozása: Betegségekkel szemben ellenálló.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

,

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Árudánk kiváló és egyenletes minőségű, a kertekben fontos szerepet betöltő lomblevelű örökzöldeket, és más mediterrán különlegességeket értékesít. Választékunk a szezon folyamán folyamatosan változik, a legtöbb növényünk májustól érhető el. 2-3 literes konténeres kiszerelésben tudod a növényeinket megvásárolni.

Szállítási részletek

Minden növényünket konténeresen, kifejlett, erős gyökérzettel szállítjuk, emiatt egész évben ültethetők. A kiszerelés és szállítási méret minden növénynél egyedileg fel van tüntetve. A beszerzést a rendelések alapján gyűjtő rendszerben végezzük, és a megrendeléstől számított 5 héten belül szállítunk postai futárszolgálattal. A szállítások aktuális ütemezését a terméknél az információs ikonra kattintva láthatod. A minimális díjunkba 5-6 növény is belefér, érdemes ezt kihasználnod. A szállítási díjunkat maximáltuk, így kb. 10 növény után már nem kell további díjat fizetned. Aktuális díjainkat a Szállítási fülnél találod.

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 200 Ft

Érdekelhetnek még…