Indián nyár – virágágyás őszi évelőkből

Indián nyár – őszi évelőkből kialakított virágágyás. A virágágyás 13 növényt tartalmaz, ültetési tervvel és gondozási útmutatóval együtt szállítjuk.

  • Ez a növény korábban elérhető volt, de jelenleg nem tudjuk beszerezni, nincs információnk a termesztéséről. Mivel nem tudjuk mikor lesz újra, ezért egyelőre feliratkozni sem lehet rá. Azt javasoljuk, válassz helyettesítő terméket a kategóriájából vagy a helyettesítő termék ajánlónkból.

Indián nyár – ez a Matrónák ideje, ebben az időszakban ragyogják túl ifjú versenytársaikat

Az őszi évelők élénk színei felveszik a versenyt a színes őszi erdőkkel. Ennek az ágyásnak az az érdekessége, hogy egész évben díszít a levelével is. Ez a vidám, dekoratív és intenzív színekben pompázó, buja évelő ágyásötlet, bármilyen normál kerti talajban megvalósítható.

Nyár végén kezdődik az „Indián nyár” összeállítás növényeinek virágzása, amelynek sziluettjei a téli hónapok egyhangúságát is megtörik. A teljesség igénye nélkül, ilyen a pompás varjúháj (Sedum Matrona), az árvalányhaj (Stipa), a tarka sás (Carex), ezüst párna (Calocephalus), októberke (Sedum sieboldii), de természetesen tettünk ebbe az összeállításba klasszikus őszi évelőket, mint az őszirózsa (Aster) és az őszi napfényvirág (Helenium).

Az “Indián Nyár” ágyásötlet 13 növényt tartalmaz, ültetési tervvel és gondozási útmutatóval együtt szállítjuk.

Az összeállítás az alábbiakat tartalmazza:

  • kb 2 nm felületre elegendő, 13 db egyedileg felcímkézett növényt,
  • látványtervet, amely alapján el tudod képzelni a kész növénykiültetést
  • növénylistát harmonikusan és szakszerűen válogatott növényekből
  • leírást a kiskertbe ültetett növények ökológiai igényeiről,
  • kiültetési tervet A/5-ös méretben, vízmentesre fóliázott formában, amely segítségével otthon is el tudod ültetni a növényeket.

Jellemzők

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Indián nyár – virágágyás őszi évelőkből” értékelése elsőként