Iris Barbata Elatior ‘Honey Glazed’ – magas szakállas nőszirom

495 Ft

Az Iris Barbata Elatior ‘Honey Glazed’ – magas szakállas nőszirom (írisz), 60-90 cm magas, virága illatos, halványsárga, a szakáll borostyán-karamell színű. Díjnyertes növény.

Kiszerelés: szabadgyökerű (rizómával)

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Az Iris Barbata Elatior ‘Honey Glazed’ – magas szakállas nőszirom (írisz), 60-90 cm magas, virága illatos, halványsárga, a szakáll borostyán-karamell színű. Díjnyertes növény.

Alak: Magas termetű, bokros növekedésű
Virág: Kétszínű virága kb. 5-10 centiméteres. Május-júniusban virágzik.
Levél: Levelei hosszúkásak, kard alakúak.
Tenyészhely: A nőszirom kedveli a közvetlen napfényt, erős árnyékban virágai kisebbre, esetleg szabálytalan alakúvá fejlődnek.
Talaj: A talaj laza, jó vízáteresztő-képességű legyen. Nem szereti a pangó vizet.
Felhasználása: Erkélyek, dézsák, kerti virágágyak, szegélyek dísze. Vágott virágnak is mutatós.
Ültetés: Ültetésre a virágzást követő időszak, július vége, augusztus a legalkalmasabb.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Virágzás időszaka

,

Virágszín

,

Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Virágom-virágod évelőkertészet

A kert több, mint a beültetett növények összessége. Benne lakik a megértés, az elfogadás, a béke. Benne lakik a csendes öröm és a lüktető szenvedély. A kert egyszerre örök várakozás és minden pillanatban megérkezés. Boldogság. Virágos, veteményes és gyümölcsös kertek között nőttem föl. El sem tudom képzelni az életet kert nélkül. A kertet pedig vegyszerekkel. Három éve már nem csak magamnak gyűjtöm a növényeket. Sásliliomokat, alacsony és magas szakállas íriszeket és számos más évelőt nevelek vegyszerek nélkül, szenvedélyből, a sokféleséget szem előtt tartva.

Teljes növénykínálatomat itt találod!

Szállítási részletek

Kiszállítás: kéthetente, gyűjtőrendszerben, postai küldeményként. Az íriszeimet időjárástól függően július végétől -szeptemberig végéig, a sásliliomokat szeptember/októbertől november végéig szállítom szabadgyökerű formában. A minimális szállítási díjba akár 8-10 db növényt is válogathatsz, használd ki a lehetőséget!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 450 Ft
Áruda maximum szállítási díja 2 600 Ft

Érdekelhetnek még…