Iris sibirica ‘Caesar’s Brother’ – szibériai nőszirom

2 134 Ft

Az Iris sibirica ‘Caesar’s Brother’ – szibériai nőszirom 90-120 cm magas. Bársonyos, sötétlila virágait tavasz végén, nyár elején hozza. Díjnyertes növény.

 • Kiszerelés: 13 cm-es ültetőedényben
 • Vásárolható mennyiség min. 2 darab
 • Szállítás: kb. 5-10 munkanap
 • Áruda: Innoflora Kertészet
Iris sibirica Caesars Brother nőszirom
Iris sibirica 'Caesar's Brother' - szibériai nőszirom 2 134 Ft

Az Iris sibirica ‘Caesar’s Brother’ – szibériai nőszirom 90-120 cm magas. Bársonyos, sötétlila virágait tavasz végén, nyár elején hozza. Díjnyertes növény. A szibériai nőszirom az ismert kerti nősziromtól igényesebb, kecsesebb megjelenésű.

 • Alak: Bokros növekedésű, 90-120 cm magas. A szibériai nőszirom az ismert kerti nősziromtól igényesebb, kecsesebb megjelenésű.
 • Virág: kettesével vagy többesével a vékony, karcsú virágzati szár végén nyílnak. A lepel 6 tagú, a belső kör összehajló, a külső kör nyelvszerűen lelógó, a takarólevelek közepén un.szakáll figyelhető meg. A lepel levelek színe kék. Június-júliusban virágzik.
 • Levél: keskeny lándzsásak, sásszerűek, lazán elhajlók, a virágzati szár feléig érnek fel.
 • Tenyészhely: A nőszirom kedveli a közvetlen napfényt, erős árnyékban virágai kisebbre, esetleg szabálytalan alakúvá fejlődnek.
 • Talaj: A talaj laza, jó vízáteresztő-képességű legyen. Nem szereti a pangó vizet.
 • Felhasználása: Erkélyek, dézsák, kerti virágágyak, szegélyek dísze. Kerti tavak, vízpart közelébe is ültethető. Vágott virágnak is mutatós.
 • Ültetés: Ültetésre a virágzást követő időszak, július vége, augusztus a legalkalmasabb.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: InnoFlora kertészet

Szállítási határidők

A növényeket március végétől november elejéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 5-10 munkanapot vesz igénybe. A hét folyamán beérkezett megrendelések csomagolása a következő hét első felében zajlik, így megrendelésed kézbesítése a következő hét második felében várható.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000 Ft-ig 4.700 Ft
60.000 Ft-ig 9.400 Ft
100.000 Ft-ig 14.100 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (9-15 cm méretű edényben). A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Iris sibirica ‘Caesar’s Brother’ – szibériai nőszirom” értékelése elsőként

Áruda információk