Iris sibirica ‘Pink Parfait’ – szibériai nőszirom

1 320 Ft

Az Iris sibirica ‘Pink Parfait’ – szibériai nőszirom 60-90 cm magas. Virága nagyok, fodrosak, lilák. Június-júliusban virágzik.

  • Kiszerelés: szabadgyökerű
  • Szállítási idő: a megrendelések feldolgozása és előkészítése kb. 3 és 13 nap között változhat. A szállítás a csomagfeladást követően 1 nap.
  • Áruda:Virágom, Virágod Évelőkertészet

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Az Iris sibirica ‘Alba’ – szibériai nőszirom 60-90 cm magas. Virága nagyok, fodrosak, fehér színűek, kicsi sárga folttal a szirmok alján. Június-júliusban virágzik.

  • Alak: Bokros növekedésű, 60-90 cm magas.
  • Virág: kettesével vagy többesével a vékony, karcsú virágzati szár végén nyílnak. A lepel 6 tagú, a belső kör összehajló, a külső kör nyelvszerűen lelógó, a takarólevelek közepén un.szakáll figyelhető meg. A lepel levelek színe fehér. Június-júliusban virágzik.
  • Levél: keskeny lándzsásak, sásszerűek, lazán elhajlók, a virágzati szár feléig érnek fel.
  • Tenyészhely: A nőszirom kedveli a közvetlen napfényt, erős árnyékban virágai kisebbre, esetleg szabálytalan alakúvá fejlődnek.
  • Talaj: A talaj laza, jó vízáteresztő-képességű legyen. Nem szereti a pangó vizet.
  • Felhasználása: Erkélyek, dézsák, kerti virágágyak, szegélyek dísze. Kerti tavak, vízpart közelébe is ültethető. Vágott virágnak is mutatós.
  • Ültetés: Ültetésre a virágzást követő időszak, július vége, augusztus a legalkalmasabb.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virágom, Virágod Évelőkertészet

A szabadgyökerű sásliliomokat és íriszeket kora tavasszal, ill. nyár végétől tudod megvásárolni a megfelelő ültetési időszakhoz igazodva.

Szállítási határidők

A növények a megrendeléseket követően frissen kerülnek kitermelésre 2 hetente. Ennek megfelelően a megrendelések feldolgozása és előkészítése 3 és 13 nap között változhat. A szállítás a csomagfeladást követően 1 nap.

Szállítási díjak

2200 Ft egységesen, mennyiségtől függetlenül, házhoz szállítással

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények szabadgyökerű kiszerelésben, a kiszáradástól védve csomagoljuk és a kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, tehát a szállítást gond nélkül átvészelik. A csomagot a kézhezvétel után bontsd ki, és növényeket 1 napon belül ültesd a végső helyükre.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

,

Virágszín

Fényigény

,

Talajigény

Növekedési ütem

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Iris sibirica ‘Pink Parfait’ – szibériai nőszirom” értékelése elsőként

Áruda információk