Jasminum nudiflorum – téli jázmin

2 390 Ft

A Jasminum nudiflorum – téli jázmin alacsony termetű, csüngő ágrendszerű, kúszó növekedésű cserje, lombfakadás előtt, február végén, tavasz elején hozza sárga virágait

 • Kiszerelés: 2 literes ültetőedényben, 20/40 cm
 • Szállítás: kb. 7-10 munkanap
 • Áruda: Magyar cserjék és évelők

 

Jasminum nudiflorum téli jázmin
Jasminum nudiflorum - téli jázmin 2 390 Ft

A Jasminum nudiflorum – téli jázmin alacsony termetű, csüngő ágrendszerű, kúszó növekedésű cserje, lombfakadás előtt, február végén, tavasz elején hozza sárga virágait.

 • Alak: Kifejlett magassága 1-2 méter. Szögletes ágrendszere ívesen visszahajló, zöld színű hajtásokból áll, melyek legyökeresedésre hajlamosak.
 • Levél: Levélzetét apró, hosszúkás, világoszöld, vesszőkhöz simuló levelek alkotják.
 • Virág: február végén, tavasz elején hozza sárga virágait.
 • Származási hely: Észak-Kína
 • Tenyészhely: Ültetési helyéül világos, félárnyékos helyet keressünk.
 • Talaj: Egyszerűen nevelhető, igénytelen növény. Talajokkal szemben nem túl igényes.
 • Felhasználása: Alkalmas alacsony sövény kialakítására, valamint rézsűk beültetésére is.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 7-10 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

MPL Futárszolgálat
25.000Ft-ig 2.990 Ft
25.000Ft-50.000-ig 4.690 Ft
50.000Ft-tól 6.790 Ft
Prémium kiszállítás
Alapdíj 3290 Ft+130 Ft/km. (A pontos összeget a kosárnál a címed megadása után láthatod.) Csak 50.000 Ft felett választható kiszállítás mód. A kiszállítás saját fuvarossal történik, előre egyeztetett időpontban. Csomagolóanyag mentes, 100% sérülés mentes kiszállítás.

Kiszerelés, méretek

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm-es, a cserjéket 2-3 literes (17-19 cm-es) méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk. Kérjük vedd figyelembe, hogy a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek és az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

Csomagolás

MPL futárszolgálattal történő kiszállításnál a növények csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így épen kapod kézhez a növényeinket, valamennyi föld azonban kiszóródhat az edényből. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Díszítő érték

,

Virágszín

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Jasminum nudiflorum – téli jázmin termékről 1 értékelés

 1. Rácz Péter

  A kertemben több helyen is van téli jázmin. Miután megtelepedett rendkívül erőteljesen terjeszkedik a többi növény rovására, ezért nálam a hátsó traktusban kapott helyet, ahol a kerítésnek támaszkodva nyújt vastag takarást, de itt is rendszeres vissza kell vágnom, hogy ne terjedjen tovább. Nagyon szívós növény.

Mondd el a véleményed