Jasminum nudiflorum – téli jázmin

2 515 Ft

A Jasminum nudiflorum – téli jázmin alacsony termetű, csüngő ágrendszerű, kúszó növekedésű cserje, lombfakadás előtt, február végén, tavasz elején hozza sárga virágait

Kiszerelés: konténer, 2 literes, kb. 20/40 cm magas

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Jasminum nudiflorum – téli jázmin alacsony termetű, csüngő ágrendszerű, kúszó növekedésű cserje, lombfakadás előtt, február végén, tavasz elején hozza sárga virágait.

  • Alak: Kifejlett magassága 1-2 méter. Szögletes ágrendszere ívesen visszahajló, zöld színű hajtásokból áll, melyek legyökeresedésre hajlamosak.
  • Levél: Levélzetét apró, hosszúkás, világoszöld, vesszőkhöz simuló levelek alkotják.
  • Virág: február végén, tavasz elején hozza sárga virágait.
  • Származási hely: Észak-Kína
  • Tenyészhely: Ültetési helyéül világos, félárnyékos helyet keressünk.
  • Talaj: Egyszerűen nevelhető, igénytelen növény. Talajokkal szemben nem túl igényes.
  • Felhasználása: Alkalmas alacsony sövény kialakítására, valamint rézsűk beültetésére is.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november végéig értékesítjük. A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
30.000Ft-ig 2.890 Ft
30.000- 100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek (konténeresek), minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A cserjék esetében a növény jellemző szállítási magasságát is megadjuk, de kérjük vedd figyelembe, hogy az évelők a vegetációs időszak elején és végén visszahúzódnak, a cserjék sok esetben visszavágásra kerülhetnek.
A képek a növény fejlett állapotát mutatják, a csomagolási fotókon látható állapottól a megvásárolt növény időszakonként eltérhet. A növénytartók mérete viszont minden esetben megegyezik a fotókon feltüntette mérettel.

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

Szélesség

Növekedési ütem

Díszítő érték

,

Virágszín

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Jasminum nudiflorum – téli jázmin termékről 1 értékelés

  1. Rácz Péter

    A kertemben több helyen is van téli jázmin. Miután megtelepedett rendkívül erőteljesen terjeszkedik a többi növény rovására, ezért nálam a hátsó traktusban kapott helyet, ahol a kerítésnek támaszkodva nyújt vastag takarást, de itt is rendszeres vissza kell vágnom, hogy ne terjedjen tovább. Nagyon szívós növény.

Mondd el a véleményed

Áruda információk