Jordi Roca® – ehető rózsa

4 379 Ft

Ehető rózsa, sárgabarack színű, illatos, dúsan virágzó. Különösen nagy szirmai kiválóan alkalmasak ételek díszítésére is.

 • Kiszerelés: szabadgyökerű
 • Rendelhető: 2023 július közepétől
 • Áruda: Rózsaland

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Étkezési célra kifejezetten alkalmas, ehető virágú, közepes méretű sárgabarack színű bokorrózsa, robusztus növekedésű, esőálló fajta. Jordi Roca cukrászról kapta a nevét. Édességekhez, gyümölcssalátákhoz, turmixokhoz, gyümölcslevekhez is kiváló. Kiváló fajta rózsavíz készítéséhez. A legintenzívebb ízt akkor érjük el, ha a félig vagy teljesen kinyílt virágokat kora reggel takarítjuk be. Virágszirmai frissen és szárítva egyaránt felhasználhatók.

 • Alak: egyenes, bokros, erőteljes növekedésű
 • Magassága: 70-80 cm
 • Virág: 8 cm, teljesen dupla (átlagban 47 kis szirom), rozetta formájú, barackszínű. Selymes, lágy textúrájú szirma kandírozásra, rózsazselékhez, édességhez, üdítőkhöz kifejezetten alkalmas.
 • Illat és íz:  édes, gyümölcsös illat, narancsos beütéssel
 • Virágzás: ismétlődő, bőséges, nagy fürtökben
 • Tenyészhely: napos, félárnyékos
 • Talaj: az ideális talaj laza, humuszos, jó vízáteresztő és enyhén savas vagy normál kémhatású (az optimális az 5,5 és 6,5 közötti pH érték).
 • Ellenállóság : kitűnő
 • Növényigény (1 nm): 4-5 tő
 • Nemesítő: Pheno Geno

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Rózsaland

Rendelési időszak

Szabadgyökerű rózsáinkat július közepétől október végéig, illetve a tavaszi időszakban január végétől március végéig tudod megvásárolni. Az őszi időszakban a választék általában nagyobb, és kedvezőbb a szabadgyökerű rózsák ültetése szempontjából.

Szállítási határidők

A kiszállításokat az ültetési időhöz igazítjuk, amely erősen időjárásfüggő. A tavaszi szezonban általában március vége-április eleje, az őszi szezonban november első fele-közepe. A szállítás várható idejét a megrendelést visszaigazoló emailben is megtalálhatod, de a csomagolás előtt külön értesítőt küldünk.

Szállítási díjak

50.000 Ft értékű vásárlásig a szállítási díj egységesen 1.990 Ft
50.000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás DÍJMENTES!
A hosszú rendelési időszak miatt utánvétes fizetést is választhatsz.

Szállítási mód

A rózsáinkat szabadgyökerű kiszerelésben, fólia csomagolásban szállítjuk ki MPL futárszolgálattal. A rózsák a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, így a kiszállítást gond nélkül átvészelik, de a kézhezvételtől számítva legfeljebb egy-két napot maradhatnak a fóliában hűvös helyen. Kövesd a csomagban található útmutatót.


 

Visszatérítési feltételek

A rózsatövekre fajtagaranciát biztosítunk. Növény minőségével kapcsolatos reklamációt a kézhezvétel után 48 órán belül tudunk elfogadni. A szabadgyökerű rózsák megeredéséhez különösen fontos, hogy a kiültetés a szállítás során küldött ültetési útmutatónak megfelelően történjen! Reklamációdat minden esetben fénykép kíséretében, emailben juttasd el hozzánk, és jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Nemesítő

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

, , , , ,

Virágszín

Hidegtűrő képesség

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jordi Roca® – ehető rózsa” értékelése elsőként

Áruda információk