Juniperus pfizteriana ‘Mint Julep’ – zöld levelű kúszóboróka

2 934 Ft

A Juniperus pfizteriana ‘Mint Julep’ – zöld levelű kúszóboróka szélesen elterülő, valódi bokrot alkotó, szárazságtűrő örökzöld.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 20/40 cm

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Juniperus pfizteriana ‘Mint Julep’ – zöld levelű kúszóboróka szélesen elterülő, valódi bokrot alkotó, szárazságtűrő örökzöld.

  • Alak: Szélesen elterülő, felfelé ágó ágaival valódi bokrot alkotó, szárazságtűrő örökzöld. Magassága 2 méter is lehet, szélessége 4 méter.
  • Levél: Levelei smaragdzöld színűek.
  • Származás: Hazánkban is őshonos.
  • Felhasználása: kiválóan alkalmas határolósövénynek, háttérnövénynek vagy akár szoliterként ültetve. A nyírást jól tűri, ezért alkalmas formára nyírt bokrok vagy alacsony sövény kialakítására is.
  • Tenyészhely: Napfényes, félárnyékos helyet kedvel, talajban nem válogat.
  • Gondozása: Fiatal korában rendszeresen öntözzük,

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

,

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidők a rendelés befizetésétől számított 1, maximum 2 hét. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…