Juniperus sabina ‘Tamariscifolia’ – nehézszagú boróka

3 353 Ft

A Juniperus sabina ‘Tamariscifolia’ – nehézszagú boróka pikkelylevelei sötétzöld színűek, megdörzsölve kellemetlen szagúak, szép kúszó boróka.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 20/40 cm

Hamarosan rendelhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A Juniperus sabina ‘Tamariscifolia’ – nehézszagú boróka pikkelylevelei sötétzöld színűek, megdörzsölve kellemetlen szagúak, szép kúszó boróka.

  • Alak: Viszonylag laposan a talajon kúszó, lassabb növekedésű változat. Elérheti a 1,5 méteres magasságot és akár 1,5 méteres szélességet elérő fajta.
  • Származás: Eurázsia
  • Levél:pikkelylevelei sötétzöld színűek, megdörzsölve kellemetlen szagúak.
  • Termés: A nőivarú egyedek kékesfekete színű tobozterméseket hoznak.
  • Felhasználása:  Talajtakarónak, sziklakertbe, sírokra, kőedénybe is ültethető.
  • Tenyészhely:Napfényes, félárnyékos helyet kedvel, talajban nem válogat.
  • Gondozása: Fiatal korában rendszeresen öntözzük.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett vagy utánvéttel történt megrendelések a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor 20,000 -Ft-os összeghatárig utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási alapdíj:

Országon belül: Magyarország 762 Ft

Szállítási díjak

A szállítás az alábbi címről történik Magyarország
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft
Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft