Juniperus squamata ‘Holger’ – himalájai boróka

2 934 Ft

Juniperus squamata ‘Holger’ – sárga levelű törpe kúszóboróka szúrós lombozatú, levelei kihajtáskor vajsárgák, idősebb korukban szürkéskékek. Végső magassága 1 méter, de ezt hosszú idő alatt éri el.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 20/40 cm

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

Juniperus squamata ‘Holger’ – sárga levelű törpe kúszóboróka szúrós lombozatú, levelei kihajtáskor vajsárgák, idősebb korukban szürkéskékek. Végső magassága 1 méter, de ezt hosszú idő alatt éri el.

  • Alak: Szúrós lombozatú, levelei kihajtáskor vajsárgák, idősebb korukban szürkéskékek. Végső magassága 1 méter, de ezt hosszú idő alatt éri el. Fiatalon gömb alakú, később kissé kiszélesedik.
  • Származás: Himalája
  • Levél: Levelei kihajtáskor vajsárgák, idősebb korukban szürkéskékek.
  • Termés: A nőivarú egyedek kékesfekete színű tobozterméseket hoznak.
  • Felhasználása:  Talajtakarónak, sziklakertbe, sírokra, kőedénybe is ültethető.
  • Tenyészhely: Napfényes, félárnyékos helyet kedvel, talajban nem válogat.
  • Gondozása: Fiatal korában rendszeresen öntözzük.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidők a rendelés befizetésétől számított 1, maximum 2 hét. Heti beszerzések esetén zárás minden szerda éjfélkor. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején szállítjuk ki. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…