Juniperus horizontalis ‘Andorra Compact’ – acélkék levelű henyeboróka

2 934 Ft

A Juniperus horizontalis ‘Andorra Compact’ – acélkék levelű henyeboróka 1 m átmérőjű, 30-40 cm magas örökzöld. Lombja szürkészöld, télen lilásbarna.

Kiszerelés: konténer, 2 literes, 20/40 cm

Rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Juniperus horizontalis ‘Andorra Compact’ – acélkék levelű henyeboróka 1 m átmérőjű, 30-40 cm magas örökzöld. Lombja szürkészöld, télen lilásbarna.

  • Alak: 1 m átmérőjű, 30-40 cm magas örökzöld. Hajtások a bokor közepéből indulnak, elhajolnak, a végük egy kicsit feláll. az egész egy kicsit párnaszerű. Teljesen takarást biztosítanak a talajon
  • Levél: Pikkelylevelei szürkészöld színűek, télen lilás árnyalatúak.
  • Származás: Kelet-Ázsia
  • Felhasználása:  Talajtakarónak, sziklakertbe, sírokra, kőedénybe is ültethető.
  • Tenyészhely: Napfényes, félárnyékos helyet kedvel, talajban nem válogat.
  • Gondozása: Fiatal korában rendszeresen öntözzük.

További információk

Magasság

Szélesség

Díszítő érték

Fényigény

,

Talajigény

,

Vízigény

Növekedési ütem

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidők a rendelés befizetésétől számított 1, maximum 2 hét. Heti beszerzések esetén zárás minden szerda éjfélkor. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején szállítjuk ki. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…