Fehér kasvirág és menyecskeszem párosítás

1 411 Ft1 717 Ft

Halványsárga menyecskeszem és a fehér kasvirág párosítása, amelyet egyszerre vagy külön-külön is megvásárolhatsz.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben, a növényeknél jelzett méretben
Megnézem1 411 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem1 717 Ft

Hamarosan rendelhető

Leírás

Halványsárga könnyed Coreopsis ‘Moonbeam’ menyecskeszem és az erőteljesebb karakteresebb Echinacea purpurea ‘White Swan’ – fehér virágú kasvirág társítása a préri és vidéki kerthangulatot kedvelőknek.

  • Magasság: Echinacea purpurea ‘White Swan’ lesz a magasabb kb 60-80 cm, a menyecskeszem picit alacsonyabb kb 40-60 cm, így ez kerüljön a kompozíció előterébe.
  • Díszítő érték: Az összeültetés különlegességét a virágok sárga színjátéka, és a levélzetek szín- és méret kontrasztja adja. A Coreopsis ‘Moonbeam’ lágy világos zöld levélzete jól oldja a kasvirág karakteres sötétzöld lándzsa alakú levélzetét.
  • Tenyészhely: Napos, jó vízelvezetésű, száraz, terméketlen talajon fejlődnek megfelelően.
  • Alkalmazása: Természethű hangulatot, sárga színeket kedvelőknek ajánljuk. Nagyobb csoportokban mutat igazán. 1 négyzetméterre kb 3 db Echinacea purpurea ‘White Swan’és 6 db Coreopsis ‘Moonbeam’ kerüljön.

További információk

Magasság

,

Fényigény

Vízigény

,

Talajigény

,

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…