Fehér kasvirág és menyecskeszem párosítás

1 695 Ft

Krémes menyecskeszem és a fehér kasvirág párosítása, amelyet egyszerre vagy külön-külön is megvásárolhatsz.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben, a növényeknél jelzett méretben
Kérek értesítőt1 695 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt1 695 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Krémes-sárga, könnyed Coreopsis, menyecskeszem és az erőteljesebb, karakteresebb Echinacea, fehér virágú kasvirág társítása a préri és vidéki kerthangulatot kedvelőknek.

  • Magasság: Echinacea purpurea lesz a magasabb kb 90-100 cm, a menyecskeszem picit alacsonyabb kb 30-40 cm, így ez kerüljön a kompozíció előterébe.
  • Díszítő érték: Az összeültetés különlegességét a virágok sárga színjátéka, és a levélzetek szín- és méret kontrasztja adja. A menyecskeszem lágy világos zöld levélzete jól oldja a kasvirág karakteres, sötétzöld lándzsa alakú levélzetét.
  • Tenyészhely: Napos, jó vízelvezetésű, száraz, terméketlen talajon fejlődnek megfelelően.
  • Alkalmazása: Természethű hangulatot, sárga színeket kedvelőknek ajánljuk. Nagyobb csoportokban mutat igazán. 1 négyzetméterre kb 3 db Echinacea purpurea és 6 db Coreopsis kerüljön.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
10.000Ft-ig 2.890 Ft
20.000 Ft-ig 3.490 Ft
30.000 Ft-ig 3.990 Ft
100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

,

Fényigény

Vízigény

,

Talajigény

,

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Fehér kasvirág és menyecskeszem párosítás” értékelése elsőként

Áruda információk