Kerti gyöngyvessző sövény fehér virágzuhataggal

2 263 Ft

A kerti gyöngyvessző sövény tavaszi virágzuhatagával látványos módon nyújt természetes határolást kertednek.

  • Kiszerelés: konténer, 2 literes, 40/60 cm
  • Minimum vásárlási mennyiség: 6 db

A minimum rendelési mennyiség 2-2,5 méter sövény telepítésére elegendő.

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

A kerti gyöngyvessző sövény jellemzője

A kerti gyöngyvesszőből egyszerű és könnyen kezelhető, természetes sövény hozható létre, nem véletlen, hogy a tájépítészek is előszeretettel használják közparkokban. Fehár virágait tavasszal hozza, amelyek mutatós, vízeséshez hasonló virágzuhataggal díszitik a sövényt. A virágzás csúcsán, tavasz közepén a kicsiny fehér virágok szinte teljesen elborítják a lombot, amely kis, kékeszöld árnyalatú, karéjos levelekből áll, ám ez a lágy, csipkeszerű hatást nyújtó lombozat az év többi részén is finom látványt nyújt, míg el nem hullajtja leveleit. A kerti gyövgyvessző végleges, 2 méteres magasságát gyorsan eléri, nyíratlanul körülbelül 1 méter széles.

A kerti gyöngyvessző sövény felhasználása

A kerti gyöngyvessző sövény természetes hatású, külső határolásra kiválóan alkalmas, jól takaró sövény, elsősorban vidéki környezetbe, természethű, illetve cottage kertekbe ajánljuk. Mivel jól bírja a szennyezett levegőt, városi kertekbe is telepíthető. Dús virágfürtjei nemcsak szemetgyönyörködtetőek, de illatuk a rovarokat is vonzzák, ezért meleg szívvel ajánljuk rovarbarát kertekbe. Kezdő kertészek is bátran választhatják kertjükbe, mert könnyen nevelhető, kevés gondoskodást igényel.

A kerti gyöngyvessző sövény telepítése

Egy sorban, 40-50 centiméterenként ültessük, napos helyre, félárnyékban is megél, de kevesebb virágot hoz. Az első néhány évben sűrűbb öntözést kíván, a jó vízelvezetésű talajt kedveli, nem válogatós a talaj tekintetében. Miután elérte a kívánt magasságot, kevés karbantartást igényel. A Florapontnál árult, konténerben nevelt változata az egész szezonban biztonsággal telepíthető.

A kerti gyöngyvessző sövény karbantartása

A kerti gyöngyvessző sövényt könnyű karbantartani, évente egyszer érdemes levágni az elvirágzott vesszőket, és az idős, felkopaszodott ágakat.

A növényről további információt itt találsz.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
10.000Ft-ig 2.890 Ft
20.000 Ft-ig 3.490 Ft
30.000 Ft-ig 3.990 Ft
100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Sövényalak

Magasság

Növekedési ütem

Díszítő érték

, ,

Fényigény

,

Virágszín

Virágzás időszaka

,

Talajigény

Vízigény

,

Hidegtűrő képesség

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kerti gyöngyvessző sövény fehér virágzuhataggal” értékelése elsőként

Áruda információk