Késői virágzású tulipánok és kockásliliom társítása

80 Ft240 Ft

Késői virágzású bordó és fehér tulipánok színei az asszír kockásliliom virágjával képeznek szép harmóniát.

  • Kiszerelés: virághagyma, méret a fajtáknál látható
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Megnézem80 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem220 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem240 Ft

Hamarosan rendelhető

Leírás

Az összeállítás kétféle, késői virágzású tulipánból és az apró virágú, de színeiben a tulipánokkal harmonizáló asszír kockásliliomból áll.

  • Magasságuk: Az asszír kockásliliom az alacsonyabb, kb. 25-30 cm, míg a liliomvirágú bordó tulipán a legmagasabb kb 40-50 cm.
  • Virágzás: A kiültetésben a sötét lila,  fehér és sárgás színek keverednek. Várható virágzási idő tavasz közepe, vége.
  • Tenyészhely: Napos, jó vízelvezetésű, tápdús területet keressünk nekik. Virágzási időszakban mindenképpen tartsuk a földjüket nedvesen.
  • Felhasználás: Az összeállítás nagy, egységes csoportban érvényesül igazán, évelőágyak tavaszi kompozíciójaként vagy cserjecsoportok előterében. A fő hangsúlyok a tulipánokon vannak, a kockásliliom levélzete és apróbb virágai lágyítják és játékossá teszik a kompozíciót. Ültethetjük vegyesen, elszórtan, de az alacsonyabbak legyenek inkább elől, míg a magas tulipán inkább hátul. 1 négyzetméterre 12 kockásliliom és kb. 6-6 tulipán szükséges.
  • Ültetés: A virághagymákat méretüknél másfélszer nagyobb földtakarással ültessük el. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

További információk

Magasság

, ,

Díszítő érték

Virágszín

, ,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…