Késői virágzású tulipánok és kockásliliom társítása

90 Ft230 Ft

Késői virágzású bordó és fehér tulipánok színei az asszír kockásliliom virágjával képeznek szép harmóniát.

  • Kiszerelés: virághagyma, méret a fajtáknál látható
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Kérek értesítőt90 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt230 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Kérek értesítőt199 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Az összeállítás kétféle, késői virágzású tulipánból és az apró virágú, de színeiben a tulipánokkal harmonizáló asszír kockásliliomból áll.

  • Magasságuk: Az asszír kockásliliom az alacsonyabb, kb. 25-30 cm, míg a liliomvirágú bordó tulipán a legmagasabb kb 40-50 cm.
  • Virágzás: A kiültetésben a sötét lila,  fehér és sárgás színek keverednek. Várható virágzási idő tavasz közepe, vége.
  • Tenyészhely: Napos, jó vízelvezetésű, tápdús területet keressünk nekik. Virágzási időszakban mindenképpen tartsuk a földjüket nedvesen.
  • Felhasználás: Az összeállítás nagy, egységes csoportban érvényesül igazán, évelőágyak tavaszi kompozíciójaként vagy cserjecsoportok előterében. A fő hangsúlyok a tulipánokon vannak, a kockásliliom levélzete és apróbb virágai lágyítják és játékossá teszik a kompozíciót. Ültethetjük vegyesen, elszórtan, de az alacsonyabbak legyenek inkább elől, míg a magas tulipán inkább hátul. 1 négyzetméterre 12 kockásliliom és kb. 6-6 tulipán szükséges.
  • Ültetés: A virághagymákat méretüknél másfélszer nagyobb földtakarással ültessük el. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek

Áruda: Virághagyma farm

Szállítási határidők

A kiszállítások ütemezése a biztonságos ültetési időszakokhoz igazodnak.
Az ősszel ültetendő (tavaszi-nyári virágzású) hagymákat október elejétől szállítjuk. Az októbertől leadott megrendelések kiszállítás 5 munkanap belül történik.
A tavasszal ültetendő, (nyári-őszi virágzású) fagyérzékeny hagymák kiszállítása a fagyok elmúltával március végén kezdődik. Az áprilistól beérkezett megrendeléseket 5 munkanapon belül szállítjuk.

Szállítási díjak

50.000 Ft-ig: 1899 Ft
50.000 Ft-tól INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Rendelések összevonása

Ha a rendelési időszak alatt több rendelést adsz le, akkor azokat összevonjuk, és egy rendelésként egy szállítási díjjal küldjük el neked. Kérjük, hogy ebben az esetben jelezd az új megrendelésed leadásakor a vásárlási megjegyzésbe, hogy melyik meglévő megrendeléseddel szeretnéd összevonni.

Szállítási módok, csomagolás

A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A virághagymákat az ültetésig tartsd hűvös, fagymentes, napfénytől védett helyen az eredeti csomagolásban.

Jellemzők

Magasság

, ,

Díszítő érték

Virágszín

, ,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Áruda információk