Korbácsliliom és díszhagyma párosítás

2 310 Ft3 423 Ft

Díszhagyma párosítása fehér korbácsliliommal a késő tavaszi, magas évelőket kedvelőknek.

  • Kiszerelés: virághagyma
Megnézem2 310 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem3 423 Ft

Hamarosan rendelhető

Leírás

Az összeállítás kétféle díszhagyma szín és virágméret kontrasztjára épül.

  • Magasságuk: 100-150 cm között, a korbácsliliom a magasabb.
  • Virágzás: A kiültetésben a sötét lila és fehér színek alkotnak erős színkontrasztot, de a virágok formája is változatosságot ad a kiültetésnek, mivel a díszhagyma hatalmas gömb virágzata erős ellentétet alkot a korbácsliliom gyertyaszerű megjelenésével. Várható virágzási idő tavasz vége, nyár eleje.
  • Tenyészhely: Napos, jó vízelvezetésű, tápdús területet keressünk nekik. A téli csapadékot a korbácsliliom nem szereti.
  • Felhasználás: Az összeállítás akár pár darab hagyma ültetésével látványos lesz, de ahogy a kép is mutatja, a  nagyobb csoport ad igazi attrakciót. Vegyesen, elszórtan, ültessük, a díszhagymából legyen több, kb. kétszer annyi. Visszahúzódásuk után akár egynyári pillangóvirággal is betölthetjük a növények után maradt űrt.
  • Ültetés: A virághagymákat méretüknél másfélszer nagyobb földtakarással ültessük el. Ültetési időszak: szeptembertől november közepéig, végéig.

További információk

Magasság

,

Díszítő érték

Virágszín

,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…