Levéllel díszítő félárnyékot kedvelő évelők

2 507 Ft

Látványos levélkombináció félárnyékot kedvelő évelőkből.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben a fajtáknál jelzett méretben
Megnézem2 507 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem2 507 Ft

Hamarosan rendelhető

Leírás

Levél színekkel díszítő, kontrasztos kiültetés félárnyékot kedvelő évelőkből. Előnye a levélkombinációs kiültetéseknek, hogy hosszan, az egész szezonban díszítenek.

  • Magasság: A Hosta ‘Fire and Ice’ árnyékliliom lesz a legmagasabb kb 40-60 cm, ezért ezt tegyük a leghátrébb a csoportban. A Brunnera macrophylla ‘Silver Heart’ nefelejcs és a Heuchera ‘Northern Exposure Silver’ – tűzgyöngyvirág levélzete kb 25-30 cm lesz, ezek kerüljenek az előtérbe.
  • Levél: A levélszínek és formák is erős kontrasztot alkotnak, ezért a félárnyékos területen is látványos kiültetést kapunk a három növény kombinációjából. Elsősorban a hideg ezüst-fehér-bordó színek dominálnak. Heuchera ‘Northern Exposure Silver’ – tűzgyöngyvirág sötétbordó levélzete enyhébb teleken sokáig megmarad, míg a másik két növény levélzete télen visszahúzódik.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, tápdús, közepesen nedves, átlagos kerti talajban érzik majd jól magukat. Ültethetjük egyenlő arányban őket, de a nefelejcs mennyiségét növelhetjük is.  A Hosta ‘Fire and Ice’ helyigénye kb 40 cm, míg a nefelejcsnek és tűzgyöngyvirágnak kb 30 cm helyet adjunk.

További információk

Magasság

,

Díszítő érték

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Magyar cserjék évelők

Magyar cserjék és évelők árudánkban megbízható és egyenletes minőséget termelő hazai kertészetek konténeres dísznövény készletét találod. A beszerzést főszezonban heti rendszerességgel gyűjtőrendszerben végezzük. Ha nagyobb mennyiségben vásárolnál, lépj kapcsolatba árudánkkal, vagy üzenj a vevőszolgálaton keresztül.

Jó vásárlást, jó kertészkedést kívánunk!

Szállítási részletek

A megrendelt növények beszerzését a tavaszi és őszi szezonban hetente, nyári szezonban (június 15-től augusztus 15-ig) 2 hetente gyűjtőrendszerben végezzük, és az MPL futárszolgálattal juttatjuk el címedre. A szállítási határidő főszezonban a rendelés befizetésétől számított 7-14 nap, nyári szezonban 14-21 nap. Heti beszerzések esetén a megrendelések zárása minden kedd éjfélkor történik. Az addig fizetett évelők megrendelését a következő hét elején kerülnek kiszállításra. A növényeket biztos rögzítésekkel csomagoljuk, így a szállítás során a növények gyakorlatilag nem sérülnek! Megrendeléskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 2 399 Ft
Áruda maximum szállítási díja 4 980 Ft

Érdekelhetnek még…