Levéllel díszítő félárnyékot kedvelő évelők

2 089 Ft2 686 Ft

Látványos levélkombináció félárnyékot kedvelő évelőkből.

  • Kiszerelés:  ültetőedényben a fajtáknál jelzett méretben
Kérek értesítőt2 686 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

2 089 Ft

Csak 1 maradt készleten

Kérek értesítőt2 686 Ft

Jelenleg nem elérhető

Kérek értesítőt, ha a termék elérhető lesz

Levél színekkel díszítő, kontrasztos kiültetés félárnyékot kedvelő évelőkből. Előnye a levélkombinációs kiültetéseknek, hogy hosszan, az egész szezonban díszítenek.

  • Magasság: A Hosta ‘Whirlwind’ árnyékliliom lesz a legmagasabb kb 40-60 cm, ezért ezt tegyük a leghátrébb a csoportban. A Brunnera macrophylla ‘Silver Heart’ nefelejcs és a Heuchera ‘Sugar Plum’ – tűzgyöngyvirág levélzete kb 25-30 cm lesz, ezek kerüljenek az előtérbe.
  • Levél: A levélszínek és formák is erős kontrasztot alkotnak, ezért a félárnyékos területen is látványos kiültetést kapunk a három növény kombinációjából. Elsősorban a hideg ezüst-fehér-bordó színek dominálnak. Heuchera ‘Sugar Plum’ – tűzgyöngyvirág lila levélzete enyhébb teleken sokáig megmarad, míg a másik két növény levélzete télen visszahúzódik.
  • Tenyészhely: Félárnyékos, tápdús, közepesen nedves, átlagos kerti talajban érzik majd jól magukat. Ültethetjük egyenlő arányban őket, de a nefelejcs mennyiségét növelhetjük is.  A Hosta ‘Whirlwind’ helyigénye kb 40 cm, míg a nefelejcsnek és tűzgyöngyvirágnak kb 30 cm helyet adjunk.

Szállítás ezekbe az országokba: Magyarország


 

Szállítási feltételek
Szállítási határidők

A növényeket március elejétől november elejéig értékesítjük, a kiszállítások március végén, április elején kezdődnek.
A megrendelések feldolgozása, összekészítése és a futárszolgálatnak történő átadása 10-14 munkanapot vesz igénybe. A megrendelések teljesítése a szezon kezdetén a megrendelések feltorlódása miatt hosszabb ideig is eltarthat, ezért az első időszakban szíves türelmedet kérjük. A csomagolást és kiszállítást hétfő-kedd-szerdai napra ütemezzük, hogy a hétvégére ne ragadjanak be a küldemények a futárszolgálatnál. A kiszállítás pontos időpontjáról a futárszolgálat értesítőt küld a megadott email címedre.

Szállítási díjak

Szállítási díjaink vásárlási értékhatárok szerint változnak.
10.000Ft-ig 2.890 Ft
20.000 Ft-ig 3.490 Ft
30.000 Ft-ig 3.990 Ft
100.000 Ft-ig 4.690 Ft
100.000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS

Szállítási módok, csomagolás

Növényeink növénytartóban neveltek, minden esetben fejlett gyökérzettel szállítjuk. Az évelőket általában 9-15 cm méretű edényben, a cserjéket 2-3 literes méretű edényben szállítjuk. A pontos kiszerelési méret minden növénynél fel van tüntetve. A kiszállítás MPL futárszolgálattal történik. A növények a csomagolással és kiszállítással együtt 1-2 napot töltenek a dobozban, a kiszállítást tehát gond nélkül átvészelik. A csomagolás során a növényt minden oldalról rögzítjük, így sérülésmentesen kapod kézhez a növényeinket. Ha mégis sérülne valamelyik, kérjük, jelezd árudánk felé. A növényt a kézhezvétel után bontsd ki a csomagolásból, és ültetésig helyezd félárnyékos helyre, a földjét tartsd nedvesen.


 

Visszatérítési feltételek

A minőségi reklamációt kérjük legkésőbb 48 órán belül fotó kíséretében jelezd árudánknál vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az egyes fajták között lehetnek olyanok, melyek télire visszahúzódnak, vagy tavasszal erősen visszavágásra kerültek, így ezek magassága, főleg a tavaszi időszakban, nem éri el a terméknél feltüntetett méretet, de gyökérzetük fejlett, ezért a minőségnek megfelelnek.

Ha fajtaeltérést tapasztalsz, ami csak a virágzáskor derül ki, kérjük, hogy fotó kíséretében jelezd nekünk vagy a Florapont vevőszolgálatán. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a virág színe a növény korától, talajadottságoktól, fényviszonyoktól erősen függhet, ezért a képen jelzettől eltérő árnyalatokat is tapasztalhatsz, de jogos észrevétel esetén a növényt saját költségünkre kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát.

Jellemzők

Magasság

,

Díszítő érték

,

Fényigény

Talajigény

Vízigény

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Levéllel díszítő félárnyékot kedvelő évelők” értékelése elsőként

Áruda információk