Lila színű tulipán válogatás

109 Ft113 Ft

A hideg színekből álló tulipán kompozíció elegánsan virít a tavaszi kertben, de gyönyörűen mutat bent a lakásban is virágvázában!

  • Kiszerelés: virághagyma, 12/+ cm
  • Minimális rendelési mennyiség: a fajtáknál látható
Megnézem113 Ft

Hamarosan rendelhető

Megnézem109 Ft

Hamarosan rendelhető

Leírás

A hideg színekből álló tulipán kompozíció elegánsan virít a tavaszi kertben, de gyönyörűen mutat bent a lakásban is virágvázában!

  • Magasságuk: A ‘Synaeda Amor’ tulipán egy kicsit alacsonyabb (kb. 40 cm magas), míg a ‘Negrita’ 40-55 cm nagyságúra is megnőhet.
  • Virágszínek:A ‘Negrita’ tulipánt egyszínű, lila szirmok alkotják, a ‘Synaeda Amor’ tulipán pedig halvány lila, halvány rózsaszín árnyalatú. Erős száruk van, ezért a szelesebb helyeken is ugyanúgy virágzanak.
  • Talaj: A humuszban gazdag talajt kedvelik a leginkább. Virágzáskor meghálálják a nedvesebb talajt, azonban nyáron a virághagymák miatt jobb, ha a talaj inkább száraz marad.
  • Felhasználása: Az összeültetés remekül mutat virágágyásokban, vágóvirágként vázában, és tavaszi sziklakertekben. A kiszemelt területen, vagy növénytartóba a fajtákat teljesen vegyesen, egyenletesen elszórtan telepítsük. Hasonló mennyiséget telepítsünk.
  • Ültetés: A virághagymákat a méretüknél kb másfélszer magasabb földtakarással ültessük. Ültetési időszak: szeptembertől november közepe-végéig.

További információk

Magasság

Díszítő érték

,

Virágszín

,

Virágzás időszaka

,

Fényigény

Hidegtűrő képesség

Talajigény

Vízigény

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Naprakész kínálat, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

A megrendelésedet a MPL futárral, a megfelelő ültetési időszakban, október elejétől juttatjuk el címedre. Vásárláskor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 598 Ft
Áruda maximum szállítási díja 1 999 Ft

Érdekelhetnek még…