Lilium ‘Black Beauty’ – ázsiai liliom

1 396 Ft

A Lilium ‘Black Beauty’ – ázsiai liliom 100-140 cm magasra növő liliom. Virágjai csillag formájúak, a gyönyörű, málnapiros virágot kis ezüstfehér csík szegélyezi.

Kiszerelés: hagymagumó, kerület: 20-22 cm

Rendelhető mennyiség: minimum 5 db

 

Hamarosan rendelhető

Összeállításba
Összeállításba

Leírás

A Lilium ‘Black Beauty’ – ázsiai liliom 100-140 cm magasra növő liliom. Virágjai csillag formájúak, a gyönyörű, málnapiros virágot kis ezüstfehér csík szegélyezi.

  • Alak: Erős szárú, felfelé törő.
  • Virág: Nyár közepén hozza málna-színű, függőleges rózsára emlékeztető virágait.
  • Levél: Leveleik keskeny lándzsásak, a száron örvös állásúak. Sötétzöldek.
  • Tenyészhely: Talajban nem válogatnak, de a pangó víztől óvni kell őket. Virágzáskor az öntözést meghálálja.Párás klímában napra is ültethetjük.
  • Felhasználása: Nagyobb 10-15 db-os csoportban ültetve, virágágyban, szegélynek, vágott virágnak kiválóak. Edénybe is ültethetjük.
  • Ültetési időszak: Hagymáit kora tavasszal, a fagyok elmúltával ültessük 10-12 cm mélyre.

Lásd még: További információk

További információk

Díszítő érték

,

Virágzás időszaka

Virágszín

Magasság

Szélesség

Fényigény

,

Talajigény

Vízigény

,

Hidegtűrő képesség

Kiszerelés

Hill & Garden – Virághagyma farm kínálatában minőségi, egészséges fejlett virághagymákat találsz hatalmas választékban. Kis kiszerelésink révén saját magad határozhatod meg a szükséges mennyiséget, és állíthatod össze növénykiültetésedet. Folyamatos készletfrissítés, újdonságok és kész összeállítások, több száz különleges fajta egy helyen.

Szállítási részletek

Hagymás és gumós növényeinket külföldi termesztőktől, gyűjtőrendszerben szerezzük be. A megrendelésedet a megfelelő ültetési idő előtt MPL futárszolgálattal szállítjuk ki. Várható szállítási határidő a megrendeléstől számított 4-6 hét. Termékeink megrendelésekor utánvétes fizetési módot is választhatsz!

Visszatérítési feltételek

Általános visszalépési és garanciális feltételek megegyeznek a mindenkori érvényes jogszabályokban rögzített feltételekkel, amelyet a Vásárlási szerződéses feltételek részletesen tartalmaz.

Szállítási díjak

Áruda minimum szállítási díja 1 778 Ft
Áruda maximum szállítási díja 3 175 Ft

Érdekelhetnek még…